Nike – Equality
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

”Če smo si lahko enaki na igrišču, zakaj si ne bi mogli biti tudi drugod”. Nike je zagnal kampanjo Equality, s katero bo promoviral enakost. Njene zastavonoše so številni športni zvezdniki, kot sta LeBron James in Serena Williams, ki promovirajo enakost. Oglas, ki bi mu moral prisluhniti vsak!

Na igrišču nas definirajo naša dejanja, ne naš videz in prepričanja. Predolgo so bili ti ideali omejeni znotraj igrišča. Enakost ne bi smela imeti meja,” svari oglas za Nike, s katerim ameriška športna znamka promovira enakost in nasprotuje diskriminaciji.

PREBERITE ŠE: Nikoli ne boste uganili, kaj je povzročilo takšno razdejanje v tej Nikeovi trgovini!

Videoagencija Wieden + Kennedy nosi močno sporočilo. Je del kampanje Equality, režirala pa ga je Melina Matsoukas. V njem nastopa kopica znanih športnikov, kot so LeBron James, Serena Williams, Kevin Durant, Megan Rapinoe, Dalilah Muhammad, Gabby Douglas in Victor Cruz. V njem se pojavi tudi glasbenica Alicia Keys, ki v ozadju prepeva skladbo Sama Cooka A Change Is Gonna Come. Pripovedovalec zgodbe je igralec Michael B. Jordan (Creed, Fantastični štirje, Black Panther).

Galerija – Nike Equality:

Nike – EqualityOdpri galerijo

Najdete 12 vojakov na tej fotografiji? Najdete 12 vojakov na tej fotografiji? BeFunky Collage Koledar za ženske: francoski gasilci v vsej svoji lepoti Maracana Klavrna podoba olimpijskega prizorišča v Riu – tako je danes videti Maracana Zaščitna ograja Inovativna zaščitna ograja, ki bo reševala življenja na cesti · · · · · ·