Pop ikone skozi čas
Utrip mesta · moda

Danes se pogosto zgražamo nad stilom pop zvezdnic in zvezdnikov, ki kar tekmujejo, kdo bo s svojim videzom in obnašanjem bolj šokiral. A ozrimo se nazaj in poglejmo, ali je beseda kontroverznost ob pop ikonah stalnica ali samo značilnost zadnjega obdobja. So imele pop zvezdnice nekoč več stila, kot ga imajo pop zvezdnice danes?

So imele pop zvezdnice nekoč več stila, kot ga imajo pop zvezdnice danes? Vprašanju je do dna prišel Vanity Fair, ki je ob tej priložnosti posnel video, v katerem se je v dveh minutah sprehodil skozi že 103 leta stilske zgodovine pop ikon.

PREBERITE ŠE: Annelies Maria Francine: dekle, ki se spreminja v (stilske) ikone preteklosti

Kdo je imel več stila? Rihanna ali Diana Ross? Madonna ali Britney Spears? Janis Joplin ali Beyoncé? Kakorkoli obračamo, vsaka izmed njih je imela prepoznaven slog, ki je pustil globok pečat v pop kulturi.

Annelies Maria Francine poustvarja videz ikon 20. stoletja in slog preteklosti. Annelies Maria Francine: dekle, ki se spreminja v (stilske) ikone preteklosti Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami? Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami? petra nemcova mercedes MBFWLJ 2016: na Mercedes-Benz Fashion Week prihaja Petra Němcová! Uslon - kopalke, ki te držijo nad vodo Uslon – kopalke, ki te držijo nad vodo ·