Prvega ne pozabiš nikoli... skoka v morje.
V zraku · buzz buzz

A veste tisti občutek, ko se na vroč poletni dan potite v pisarni in bi storili vse za skok v morje? Ko vas služba drži na povodcu, vaše misli pa so nekje na plaži? Spoznajte Walterja, psa, ki pooseblja trenutek, ko se vam začne dopust, ko je ura pet in petek popoldne. GoPro kamera na psu je vse kar potrebujete, da vam bo lažje počakati na petek!

GoPro kamera nam je dala povsem nove perspektive. Njen širok razpon uporabe nam je ponudil dostop do pogledov, ki smo si jih lahko prej le domišljali. Najbolj bizaren primer- posnela je, kaj se dogaja s posodo med delovanjem pomivalnega stroja. Dobili smo prvoosebne vožnje s kolesom, skejtom, raketami, kako svet vidijo psi, ipd.

PREBERITE ŠE: GoPro Fetch ali kako svet vidijo psi

Nedavno smo pisali o pasjem naprsniku GoPro Fetch in tukaj imamo najboljši primer, kako uporaben in hkrati zabaven je lahko. Ta posnetek je namreč ujel trenutek, ko lastnik svojega psa Walterja spusti s povodca in naslednjih 30 sekund je kot zabavna vožnja v lunaparku, le da ne sedimo na vlakcu, ampak ”jahamo” psa, ki teče proti obali in odrešilnemu skoku v morje.

Joan_Rivers_Musto_Party_2010_Shankbone Joan Rivers: 20 najboljših šal preminule komedijantke cover Ko naslovnice modernih revij postanejo del klasičnih umetniških del tumblr_meak41zWmN1rm1gjro3_1280 Ulična umetnost: 10 uličnih umetnic, ki “odpihnejo” Banksya amazing-unusual-beaches-13-3 17 najbolj nenavadnih plaž na svetu ·