Snemanje zračnih posnetkov brez drona
V zraku · buzz buzz

Ni drona? Ni panike! Bi radi naredili zračne posnetke, pa nimate denarja za brezpilotni letalnik in športno kamero? Nič ne de. Snemanja iz zraka se lahko lotite tudi na drugačen način. Vse, kar potrebujete, so pametni telefon, palica za selfi in visoka oseba. Oglejte si preprost trik, ki ustvarja občutek, da gre za posnetek z dronom.

Če se vam ne ljubi ukvarjati z direktivo Javne agencije za civilno letalstvo o uporabi dronov ali pa preprosto nimate dovolj denarja, da bi si privoščili športno kamero in še dron, obstaja poceni alternativa v obliki pametnega telefona, palice za selfi in nekoga, ki je visok. Da, prav ste prebrali. Gre za najbolj primitivno obliko snemanja zračnih posnetkov, kjer pa je v primerjavi s snemanjem z droni meja več kot le nebo, saj smo omejeni z dolžino palice za selfi in višine tistega, ki jo drži.

PREBERITE ŠE: Vidius: najmanjši dron s kamero na svetu

Kot boste videli v posnetku, pa lahko kljub temu s to metodo snemanja iz zraka marsikoga pretentate. Resda vas tovrstni ”dron” ne bo mogel spremljati na vseh drznih podvigih, a če ne morete pogrešiti nekaj sto evrov za drago brezpilotno opremo, se boste morali pač zadovoljiti oz. sprijazniti z določenimi omejitvami.

Čarovniški triki Čarovniški triki za vsakogar, ki jih boste obvladali v minuti! Počen ekran, ni panike! Domiselni načini, kako ”popraviti” počen zaslon na telefonu Filmski plakati z nogometnimi igralci Euro 2016: znani filmski posterji s podobami nogometašev Malenkosti, ki nam gredo na živce 25 malenkosti, ki nam gredo blazno na živce ·