Potegavščina z modelom iPhone 7.
V zraku · buzz buzz

Jimmy Kimmel si je ponovno privoščil Applove uporabnike. Po potegavščini z modelom iPhone SE oz. iPhone 5S, je zdaj na ulici naivnost Applovih uporabnikov preverjal še na primeru novega iPhona, ki sploh še ni izšel! Naključnim mimoidočim je njegova ekipa v roke pomolila iPhone 7, ki pa je bil v resnici zgolj njihov ”spolirani” in v nov ovitek odet iPhone. Mislite, da jim je kdo nasedel?

Nedavno je Apple predstavil iPhone 7 in svet je še enkrat  zajela applemanija. Novi iPhone po besedah Appla prekaša vse svoje predhodnike, pa tudi če ne bi, bi Applovi uporabniki imeli ta občutek.

To je dokazal priljubljeni voditelj Jimmy Kimmel oz. njegova terenska ekipa, ki je ljudem v test ponudila iPhone 7, v resnici pa na skrivaj zgolj dodala oz. zamenjala ovitek na njihovem iPhonu, potem ko jih je prosila, naj jim za hip predajo svoj telefon, češ da lahko njihove podatke v hipu prenesejo na novo generacijo iPhona. Jim je kdo nasedel?

PREBERITE ŠE: iPhone potegavščina: ljudje ne ločijo med modeloma iPhone SE in 5S

Apple je uporabnikom letos še dodatno otežil nalogo pri ločevanju, saj je zelo malo posegel v sam dizajn iPhona in s tem prekinil tradicijo spreminjanja dizajna na dve leti. A da so ljudje tako naivni, si ne bi mislili. Njihove izjave so naravnost smešne, potem ko ugotavljajo, da je novi iPhone tanjši, lažji, da ima boljši zaslon …

Parodija na iPhone7:


BASE skok v neznano. Predrzno! BASE skok v neznano skozi goste oblake! 3D ilustracije HuskMitNavn: igranje s papirjem za neverjeten 3D-učinek Hoja po traku na vrhu Triglavske severne stene. Hoja po traku več kot 1000 metrov nad tlemi na vrhu Triglavske severne stene Amancio in Marta Ortega Najbogatejši človek na svetu je ponovno Amancio Ortega · · · ·