bear saves crow
V zraku · buzz buzz

Taki dogodi so kot bela vrana. Redki, a pričajo o tem kako smo si ljudje in živali različni. Živali ubijajo zaradi potrebe, ljudje zaradi pohlepa, zato videi kot je ta trkajo na našo vest in nas opominjajo na človečnost, ki jo včasih že živali premorejo več kot mi. Samo poglejte tega medveda v budimpeškem živalskem vrtu, ki ga je posnela slovenska družina, kako reši utapljajočo vrano, ki je še sama presenečene da je odnesla celo perje.

Slovenski video lomasti po spletu. In ne, to ni kakšna zaigrana akcija. Medved je samo storil to, kar bi storil vsak, ki ima nekaj vesti. Pomagal je živali, vrani, ki se je borila za življenje.

PREBERITE ŠE: Ruski najstniki dnevno sobo spremenili v bazen

Čeravno neobičajno prijateljstvo, pa priča, da se tudi živali znajo pomakniti stran od instinkta, njihovega edinega vodila preživetja. Nikoli ne veš, kdaj boš potreboval zaveznike in med sovražniki jih je težko najti.

The Independence day - 2014-06-17_265478_outdoor-scenes.jpg Slovenski lovec na nevihte s fotografijo diaboličnega oblaka ujel prvo nagrado revije National Geographic Traveler cover2 Serija fotografij mladega para in njunega “novorojenčka” cover Incredibeard, moški z najbolj vsestransko uporabno brado na svetu cover-bogati-instyagrama-to-poletje Instagram: Vas zanima kako preživljajo dopust ultimativno bogati? [Instagram bogatih] · · · · ·