BeFunky Collage2nasl
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · film

Vsi se lahko strinjamo, da je film Sam doma božična klasika (pa če ga ljubimo ali pa sovražimo). Pred kratkim se je Google združil z našim najljubšim navihancem, Kevinom McCallisterjem (Macaulay Culkin) in poustvaril nekaj klasičnih prizorov iz filma. In ti posnetki so popolno božično darilo, za katerega se nismo niti v sanjah zavedali, da ga potrebujemo.

Macaulay Culkin se je svetu prvič zares predstavil kot Kevin McCalister leta 1990, ko je bil star 10 let. 38-letna zvezda se je zdaj vrnila in videti je bolje, kot kdajkoli prej.

Večina ljudi tega najbrž ne ve, a vloga Kevina je bila posebej napisana prav za Culkina, John Hughes pa je dobil idejo med snemanje filma Stric Buck (Uncle Buck, 1989), v katerem je Culkin prav tako zaigral.
Film Sam doma je bi tako uspešen, da je kar 25 let držal svetovni rekord najbolj gledanega filma, v 1202 kinodvoranah po svetu pa je zaslužil 17.081.997,00 ameriških dolarjev (slabih 15 milijonov evrov).

Kot tudi pri mnogih drugih otroških zvezdah, je slava tudi pri Culkinu povzročila nekaj resnih težav. Leta 2004 je bil aretiran zaradi posedovanja marihuana in zdravil, za katera ni imel recepta. Po tem, ko je priznal krivdo, je bila kazen pogojno odložena. Njegov boj s slavo ga je pripeljal tudi do tega, da se pri 14. letih upokojil, pri 18. letih pa poročil.

Danes ljudje niso samo zadovoljni, ker lahko gledajo nostalgično priredbo filmske klasike, ampak tudi zato, ker je nekdanji igralec v oglasu za Google oziroma za Asistenta Google videti zdravo in srečno. Danes samooklican igralec, pisatelj in slikar je živi božični čudež.

Galerija – Sam doma je dobil nostalgično priredbo in ljudje so navdušeni

Prizor iz filma Sam doma iz 1990 in prizor iz oglasa za Google Odpri galerijo

shutterstock_513839743 10 skrivnosti, ki vam jih v hotelu ne bodo zaupali Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki je obsedena z astrologijo Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki je obsedena z astrologijo kristina-flour-BcjdbyKWquw-unsplash Google razkriva tvoje umazane skrivnosti: pazi, kaj brskaš! Brutalno iskren test: katera je tvoja najboljša lastnost? Brutalno iskren test: katera je tvoja najboljša lastnost? · · · · ·