Simulator pijane vožnja
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Ste že slišali za simulator pijane vožnje? Ne? Gotovo pa ste kdaj koga že slišali dejati, da vozi najbolje, ko je pijan. Številni ljudje imajo, ko so ”pod gasom”, občutek nadnaravnih sposobnosti. Da marsikaj delajo bolje kot sicer. A realnost kaže, da ni tako, še posebej ne v vožnji v alkoholiziranem stanju. To so spoznali tudi ti, ki so nosili simulator pijane vožnje in so vozili mrtvo pijani, čeprav pred tem niso spili niti kapljice alkohola.

Vožnja pod vplivom alkohola je vzrok za številne prometne nesreče in redno polni črno statistiko. Čeprav je splošno znano dejstvo, da tovrstna vožnja zmanjša naše sposobnosti, pa številni mislijo, da so ”pribiti” boljši vozniki. Alkohol zamegli um in simulator pijane vožnje je več kot lep dokaz, da to dejstvo kljub drugačnemu prepričanju nekaterih drži kot pribito!

PREBERITE ŠE: Preizkusite kuhinjo Ikea z očali za navidezno resničnost

Ford je v dokaz ljudem omogočil simulacijo pijane vožnje, kar pomeni, da so ljudje vozili na smrt pijani, čeprav so za volan sedli popolnoma trezni. Morda pa vas to strezni in boste naslednjič manj opogumljeni, ko boste želeli sesti za volan pijani.

Tatuji s skritim pomenom Tatuji s skritim pomenom Unequal Scene - tanka meja med revščino in bogastvom Unequal Scenes – prepad med revščino in bogastvom iz zraka Marc Marquez na skuterju Marquez po padcu ukradel skuter fotografu in z njim oddrvel v bokse Golo žensko telo zakrito s sencami listov Igra senc in golote – ženska, ”oblečena” le v sence listov ·