Red Bull Goni Pony 2016
V zraku · buzz buzz

Posnetek z vrhunci kolesarskega dogodka Red Bull Goni Pony 2016 si je ogledal že skoraj vsak Slovenec! No, podatek ne drži povsem, drži pa, da so si ga uporabniki ogledali že skoraj 2-milijonkrat!

Red Bull Goni Pony je letos potekal drugič in kot se je izkazalo, je Red Bull s tem kolesarskim dogodkom zadel žebljico na glavico, saj smo nenavaden spektakel Slovenci hitro posvojili. Letos se je iz Kranjske Gore s Ponyji proti vrhu prelaza Vršič (leži na 1611 metrih nadmorske višine) 4. junija 2016 podalo kar 573 kolesarjev.

PREBERITE ŠE:

Kljub temu, da Vršič ni mačji kašelj niti za klasična kolesa s prestavami, si lahko samo predstavljate, kaj pomeni, če se ga lotite z legendarnim Ponyjem brez prestav. A namesto grimas in mrkih pogledov so Ponyjaše- ti so se morali za tekmovanje tudi primerno obleči, ne le zajahati Ponyja- spremljali nasmehi in dobra volja vse do vrha. Prvi je tja pripeljal Boštjan Hribovšek, ki je s časom 45 minut in 26 sekund zrušil rekord proge s Ponyjem, ki ga je držal Lenart Noč, med dekleti pa je slavila Jasmina Jelovšek. Za najboljši retro izgled so organizatorji razglasili Tanjo Kranj in Tiborja Kranjčeca, za najboljšo skupno kolekcijo pa ekipo The Beli.

Govorica telesa moškega Kaj razkriva njegova govorica telesa? Znanstveno dokazani triki, s katerimi bo vaše razmerje dolgo vroče Znanstveno dokazani triki za dolgo vroče razmerje Nadrealistični tatuji beloruskega umetnika Ilye Brezinskega Nadrealistični tatuji, ki si jih boste želeli še danes Čarovniški triki Čarovniški triki za vsakogar, ki jih boste obvladali v minuti!