maxresdefault
V zraku · buzz buzz

Vsi smo že kdaj imeli občutek, da nas naši starši sramotijo. Po tem novem božičnem oglasu pa boste hrepeneli, da bi takšnih lepih trenutkov lahko doživeli več. Zakaj? Ker nekatere stvari razumemo šele, ko tudi sami postanemo starši.

Ta 90-sekundni oglas, ki so ga pripravili za francosko telekomunikacijsko znamko Bouyges, pripoveduje zgodbo o očetu in sinu. Začne se z očetom, ki pleše pred svojim malim sinčkom, in sicer na skladbo Come and Get Your Love zasedbe Redbone. Otrok to naravnost obožuje, a ko se spremeni v mladeniča, ga očetova rutina spravlja v zadrego. A to le do trenutka, ko tudi sam postane oče. V videoklicu na novem telefonu Bouygues, ki ga je pod božičnim drevesom pustil za očeta, na isto melodijo pleše s svojim sinom.

V oglasu, ki bi lahko bil najbolj prikupen božični oglas letošnjega leta, se končno dokaže, da nekatere stvari lahko razumemo šele, ko tudi sami postanemo starši.


ABMC_Unit_03743R_preview.jpeg 8 načinov, kako se med prazniki izogniti bankrotu shutterstock_615508904 Delo od doma: 6 nasvetov, kako usklajevati med zasebnim življenjem in delom kot ‘freelancer’ igazabol-szerelem-tabla-tokeletes-cosmopolitan Ideje za darila 2018: najboljša darila za osebe, ki so obsedene z božičnimi filmi Skrajno neokusno: stvari, ki jih moramo nehati govoriti samskim dekletom Skrajno neokusno: stvari, ki jih moramo nehati govoriti samskim dekletom · · ·