Tesla vs Ferrari
Utrip mesta · mobilno

Sliši se neverjetno, a ni! Teslin model Tesla Model X P90D v dirki v pospeševanju za sabo pusti Ferrarija F430! In to v slogu, kot to na teku na 100 ali 200 metrov stori Usain Bolt! Boj sploh ni enakovreden, in da, govor je o 7-sedežnem modelu, ki velja za prvi električni športni terenec na svetu. Elon Musk ne pravi zastonj, da Tesla ne zna delati počasnih avtomobilov. In kje tiči Teslina skrivnost?

Kdo bi si mislil! Tesla Model X v dirki v pospeševanju (Drag Race) za šalo za sabo pusti Ferrarija! Roko na srce Ferrari F430 res ni najnovejši Ferrari (izdelovali so ga med letoma 2004 in 2009), pa vendar, da ”družinski” avtomobil takole pelje, oprostite izrazu, ”scat” prestižnega športnika, si ne bi mislili! Skrivnost Tesle je njen izjemen pospešek, ki ga njenemu najprestižnejšemu modelu Tesla Model X P90D daje način vožnje ”Ludicrous”, ki omogoča pospešek do 100 km/h v bliskovite 3,2 sekunde!

PREBERITE ŠE: Nova Tesla Model S: Model S prvič ”v maski”

Zadnje mesece smo sicer že lahko gledali, kako je Teslin Model S z vklopljenim načinom Ludicrious (s tem se je zmožen od 0 do 100 km/h izstreliti v 2,8 sekunde) dostojno konkuriral Lamborghiniju (Aventador), McLarnu (650s Spider) in celo letalu Boeing 737!

Tesla Model S P90D Ludicrous vs Lamborghini Aventador LP700-4:

Tesla Model S P85D Insane Mode vs McLaren 650S Spider:

Tesla vs Qantas:

Audi Q3 - Longboard Audi Q3 s fantastično električno rolko, ki jo skriva v odbijaču Smart Brabus Smart Brabus: Smart na steroidih bo nastajal v Revozu Audi TT RS Novi Audi TT RS – TT na proteinih Matt LeBlanc in Ariel Nomad Joey iz nanizanke Prijatelji ”gost” v oddaji Top Gear · ·