maxresdefault84 2
Utrip mesta · mobilno

Clarkson, Hammond in May – voditelji svetovno priznane avtomobilistične oddaje Top Gear bodo v novi sezoni ob bok drugega z drugim postavili tri super športnike, ki so v letu 2014 najbolj zaznamovali avtomobilsko sceno. Primerjali bodo namreč LaFerrari, porsche 918 spyder in McLarna P1.

Vozeč tri super športnike, ki so jih v objektiv ujeli pred mesecem dni na zavitih italijanskih cestah, v okviru primerjalnega testa, bodo tri super športnike zapeljali tudi na priznano dirkališče, so še sporočili iz vodstva te kultne oddaje. Tako bomo že to pomlad dobili odgovor kdo med tremi najbolj vročimi športniki je trenutno najboljši, ob tem pa ahko pričakujemo tudi kakšne zanimive naloge in “pričkanje” med tremi voditelji, tako da smeha zagotovo ne bo manjkalo. Do takrat pa si poglejte tale kratek “teaser” video, v katerem se vam bodo zagotovo pocedile sline in naježila koža.

Gogoro - električni skuter CES 2015: Gogoro Smartscooter – električni skuter toyota_aygo_test_19 City test: Toyota aygo – X označuje mesto kjer je zabava 1668455661893651230 CES 2015: Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion – samovozeče konceptno vozilo Nissan_X-Trail_051 Nissan X-trail – Srednji nissanov suv poleg terena po novem doma tudi na avtocesti · · · ·