Skok z balona brez padala
V zraku · buzz buzz

Noro! Antti Pendikainen je skočil iz letečega balona brez padala! Nekateri njegov podvig označujejo za čisto norost, a Finec je v skok z vrtoglave višine vložil eno leto treninga in priprav. “Vedno sem si želel skočiti brez padala, in zdaj sem to storil,” je po uspelem poskusu dejal ”nori” Finec, katerega podvig je v celoti ujela tudi kamera.

Antti Pendikainen je nedavno izvedel drzen podvig, ki naježi polt. Skočil je namreč iz letečega balona z višine 4000 metrov! A tu manjka še en pomemben podatek. Skočil je brez padala in zgolj v kratkih hlačah!

PREBERITE ŠE: Ljudje smo neverjetni 2015

25-letni Finec je danes živ in zdrav, kako mu je uspelo ostati v enem kosu, pa si lahko ogledate v drznem posnetku, ki ni za strahopetce.


Otroški obrazi kot riževe kroglice Bizaren trend iz Japonske: stiskanje otroških obrazov Andre Alberto prvi Kickstarter milijonar? André Alberto želi postati prvi Kickstarterjev milijonar! Poljub, vedno hvaležen motiv za fotoaparat Najboljši poljubi leta 2015: leto 2015 skozi poljube Oglasi 2015 YouTube Najbolj gledani oglasi na YouTube v letu 2015