fbpx

Želim in zaslužim si partnerja, ki bo moj ljubimec in najboljši prijatelj

Foto: Envato

Prava intimnost je veliko več kot delitev telesa. Biti resnično intimen z nekom, pomeni imeti nekoga, s katerim lahko deliš svojo dušo.

Če želite nekaj priložnostnega, je to enostavno najti. Veliko moških in žensk si ne želi nič drugega, kakor fizično intimnost in občutek, da so z nekom za kratek čas. Užitek najdejo v prvem dotiku, prvem poljubu, prvi skupni noči in potem se njihova zgodba konča.

Za marsikoga pa le fizična intimnost ni dovolj. Želijo si nekoga, s katerim bi lahko delili več kot le svoje telo. Nekoga, s katerim bi lahko delili svojo dušo. Za ljubimca si želijo imeti najboljšega prijatelja.

Želijo si osebo, pred katero bi lahko jokali in se še vedno ob njej počutili prijetno in lepo.

Nekoga, ki jih bo zjutraj potegnil nazaj k sebi in jih poljubil. Želijo si jutranjih poljubov in skuštranih las. Žgečkanja, objemanja in poležavanja v postelji. Radi bi uživali v skupnih trenutkih, recimo na tekmi, koncertu, gledališču.

Osebo, s katero bi se prepustili življenju. Želijo videti iskrico v njenih očeh in jo prijeti roko.

Biti resnično intimen z nekom, pomeni imeti nekoga, s katerim lahko deliš svojo dušo.
Biti resnično intimen z nekom, pomeni imeti nekoga, s katerim lahko deliš svojo dušo.

Nekoga, da bi z njimi potovali ter raziskovali kraje in okuse. Osebo, s katero bodo opazovali sončne zahode, se sprehajali po ulicah in se vsak trenutek držali za roke. Z njo si želijo deliti vse dobre in slabe trenutke – vse.

S to osebo si želijo preživeti dan, cel dan v postelji, gledati filme, se smejati, pogovarjati ali le molčati in se pogovarjati z očmi. Jo gledati, kako zaspi. Jo pogrešati, ko ni z njimi. Se pogovarjati o vsem in o ničemer.

Želijo si prejemati smešna in poredna sporočila, zaradi česar imajo cel dan nasmeh na obrazu.

S to osebo si želijo graditi prihodnost. Se smejati, jokati, biti neumni, deliti njeno bolečino ob njenih razočaranjih, skakati na luno in nazaj ob njenih uspehih. Kamorkoli ju življenje ponese, se bosta držala za roke, ker skupaj zmoreta premagati vse.

Želijo si, nekoga, ki bo njihova oseba – njihov ljubimec/ljubimka, partner/-ka v zločinu in njihov najboljši prijatelj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!