世界各地的厨师毕生致力于赢得至少一颗令人垂涎的米其林星,以表彰他们的卓越表现。米其林星无疑是国际烹饪界的最高荣誉。有些人甚至称其为“烹饪界的奥斯卡”。然而,也有少数人在他们的顶级餐厅中获得了数量惊人的星级。
烹饪
Michelinova zvezdica je za gurmane to, kar je za ljubitelje ročnih ur Rolex. A restavracije, ki so nosilke Michelinovih zvezdic so običajno drage in le redko kdo si tam lahko privošči mizo. Vsi tisti, ki ste že jedli v taki restavraciji veste, da tista hrana ne zadovolji samo dveh ampak tri čutila. Poleg vonja in okusa tudi vid, saj nam postrežejo prave umetnine na krožnikih, ki služijo kot platna. Bi radi tudi vi aranžirali hrano kot Michelinov chef? Potem ne odhajajte nikamor.
因为我们知道抵抗 Nutella 酱有多难,所以我们准备了 Nutella 布朗尼饼的简单配方,只需五种原料即可制作。您所需要的只是香蕉、鸡蛋、泡打粉、可可粉,当然还有花生酱。嗯嗯,我们等不及了...
我们可以告别春天,迎接夏天。即6月20日,卢布尔雅那葡萄酒之路将在卢布尔雅那周边展开,我们可以沿着卢布尔雅那葡萄酒之路无忧无虑地漫步,享受夏日葡萄酒的享受。
作为 June CITY CHEF 烹饪学院的一部分,我们尽情享用清淡的海鲜美食和新鲜的甜点。在照片库中查看节拍!
Ste vedeli, da vam po pristen okus sarajevskih čevapčičev ni treba riniti v Sarajevo. Dokopali smo se namreč do vseh skrivnosti priprave tovrstnih čevapčičev, jedi, ki je že začela cvrčati na številnih žarih, saj se je sezona piknikov uradno že odprla. Zdaj, ko smo vam pri City Magazinu predstavili nekaj žarov, je čas, da znate na njih še kaj pripraviti. In kaj je boljšega kot pripraviti prave sarajevske čevapčiče?