Zvesti sodelavci so eden izmed največjih blagoslovov v življenju!

Prijateljstva med sodelavci niso tako pogosta, kakor bi si mislili, ampak obstajajo.

Je druženje med odmorom za malico le prijetna preusmeritev pozornosti od dela v pisarni? Ne, kajti to, da imate v službi nekoga, s katerim se lahko med odmori pogovarjate o zahtevnih in težkih službenih nalogah ali pa se pošalite na to temo, je redko – je prijateljstvo.

Tukaj je 7 razlogov, zakaj je temu tako!

Delo v službi je prijetnejše

Vsakodnevna rutina lahko čez čas postane dolgočasna in naporna. Ko pa imate v službi sodelavce, s katerimi se dobro razumete, si zaupate, delite svoje zgodbe, se pošalite, delo ni nikoli dolgočasno. Namesto tega postane zabavno in vznemirljivo.

Skupaj odidete na kavo ali kosilo

Z njimi boste na svoj ali njihov rojstni dan popili kavo, pojedli kakšno solato ali rojstnodnevno torto.

Skrbite drug za drugega

Vedno so tam, ko potrebujete nekoga, s katerim bi delili svoje skrbi in težave. Tam so, ko vas delo obremenjuje ali potrebujete pomoč pri zahtevni nalogi, ki vam je bila dodeljena. Pa tudi takrat, ko potrebujete nekoga, ki vas samo posluša.

Skrbite drug za drugega.
Skrbite drug za drugega.

Razumejo vaše težave in frustracije

Včasih se o službi ne morete pogovarjati z družino in prijatelji, ker jih ni tam in ne vedo, kaj točno se dogaja. Sodelavci pa razumejo vaše frustracije in težave pri delu. Razumejo, kakšne delovne naloge vam niso pisane na kožo ​​in vam povzročajo občutek stresa. In kar je najpomembneje, lahko vam podajo nasvete, kako se s tem spoprijeti.

Skupinski klepet

Ne glede na to, ali si pošiljate smešne meme in GIFe, si pošiljate zabavne članke, pišete o drami, ki se dogaja v službi, je skupinski klepet skoraj vedno aktiven in nikoli ne postane dolgočasen.

Se zabavate po službi

Ko greste skupaj na večerjo v restavracijo ali na zabavo, se začnete zavedati, da so vaši sodelavci več kot le sodelavci – so prijatelji.

Postanejo vaša družina

Če upoštevamo dejstvo, da s službenimi prijatelji preživite najmanj 40 ur na teden, to ni nič čudnega.

Postanejo vaša družina.
Postanejo vaša družina.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kakšno sporočilo poslati ženski, ki ti je všeč, ne da bi jo s tem razburil?