ženske frizure 2017
Utrip mesta · moda · ženska moda

Prvi sončni žarki nas že razveseljujejo in pomlad bo tukaj kot bi trenil. S spremembo letnega časa velikokrat pride tudi do spremembe našega videza, saj je to odlična priložnost, da ga osvežimo. In kaj nas največkrat najbolj spremeni? Pričeska, seveda. Ko se bomo torej letos odločale, s kakšno pričesko stopiti v pomlad 2017, moramo upoštevati teh 8 čudovitih barvnih odtenkov, ki so kot nalašč za pomladno prebujanje.

Ženske frizure 2017: 8 top barv za pomlad:

Mocha

Barva, ki bo v letu 2017 deležna velike pozornosti? Mocha. Hladna čokoladno rjava barva se odlično poda s subtilnimi zlatimi prameni.

Platinum blond

It barva leta 2017 je vroča bela. Navdih lahko najdete pri zvezdnicah, kot sta Zoe Kravitz in Michelle Williams, ali pa pri lepotni blogerki Sarah H. Moramo se zavedati, da je treba za pričesko v tem primeru nekoliko bolj skrbeti kot običajno, a je videz šik ledene kraljice več kot prepričljiv.

Hey Monday👋

A post shared by Sarah B. (@sarahb.h) on

Pastelno roza

Iščete nekaj vpadljivega, zvezdniškega? Že skoraj vsaka zvezdnica je poskusila s pastelno roza lasmi. In to pomlad lahko tudi me.

Blorange

O barvi blorange smo že pisali. Mešanica blond in barve breskve ali rdeče pomaranče bo nedvomno poskrbela za ‘vau’ učinek.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2017: trend barvanja las za letošnje leto je “blorange”

Čokoladno rjava

Čeprav se temnejši odtenki zdijo primernejši za jesenske ali zimske mesece, je čokoladno rjava primerna tudi za pomlad. Odlično se poda k vsem barvam kože in se ne bo ‘tepla’ z drznimi printi in svetlimi barvami, ki jih boste nedvomno nosile to pomlad.

Baby blond

Če se vam zdi, da boste za platinum blond v frizerskem salonu porabile veliko preveč časa (in denarja), poskusite z baby blond. Ta deluje nekoliko bolj naravno, prav tako pa je lažja izbira za tiste, ki želijo s temne barve preskočiti na svetlo.

Siva

Sivi toni so priljubljeni že nekaj časa, a to pomlad jih lahko nadgradimo z blond belimi prameni. Videz je super moderen in drzen.

Pam & Alex • @pamvahra @alexcampeotto

A post shared by Fanola Professional USA (@fanola) on

Barva bakra

S toplim vremenom pridejo tudi tople barve in bakrena je ena izmed njih.

balayage + copper + rose gold = ❤ #cherilyndoeshair

A post shared by cherilyn farris (@cherilynrachelle) on


BeFunky Collage Lepi srajčni ovratniki, ki naravnost navdušijo Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Pomladna kolekcija perila Lisca Selection Čudovita pomladna kolekcija perila Lisca Coded Couture Coded Couture: pametni telefon kot osebni krojač in modni oblikovalec · · · · · · · ·