Croissants mit Nutella, wer kann ihnen widerstehen? Machen Sie selbstgemachte Croissants, die Sie nicht von denen aus der Bäckerei unterscheiden können. Sie hätten wahrscheinlich nie gedacht, dass ihre Zubereitung so einfach ist. Und sie sind im Handumdrehen fertig, genau wie gefroren.
Topli in mehki rogljički so nekaj najboljšega ob kavi, za zajtrk ali kar tako, zato verjamemo, da bodo rogljički z Nutello kot nalašč za vaš naslednji kuharski podvig. Želite biti kot slaščičarski mojstri? Potem se držite tega recepta in vsi bodo menili, da ste zgrešili poklic.
WEITERLESEN: Rezept: Nutella-Stern
Recept za rogljičke z Nutello:
Sestavine za rogljičke z Nutello:
- (kupljeno ali doma pripravljeno) listnato testo
- Nutella
- ein Ei
Postopek priprave rogljičkov z Nutello:
Listnato testo razvaljamo in prerežemo na štiri dele in nato vsakega še po diagonali, da dobimo trikotnike. Vsakega malo razvlečemo in nadevamo z Nutello, ob robu pomažemo z razžvrkljanim jajcem, nato pa zvijemo (začnemo pri najkrajši stranici), da dobimo značilno obliko. Z jajcem nato le še premažemo testo, da bo imel rogljiček na koncu svetlečo in hrustljavo skorjo. V pekaču, obloženem s papirjem za peko, jih pečemo približno 20 minut v pečici, ogreti na 190 stopinj Celzija. Pa dober tek!
Videorecept za rogljičke z Nutello: