Dvojzložkový koláč Nutelly je asi to najlepšie, čo sa nám kedy stalo. Pozrite sa rýchlo na recept a prekvapte svojich blízkych týmto super jednoduchým a super čokoládovým dezertom.
Pripravljeni na kulinarične užitke? Tukaj je recept za Nutellino torto iz samo dveh sestavin, ki bo navdušila vse prisotne! Pa sladek dober tek!
ČÍTAJ VIAC: Recept: Nutellamisu, tiramisu s Nutellou
Sestavine za Nutellino torto iz dveh sestavin:
- 1 kozarec Nutelle (960 gramov)
- 4 večja jajca
Priprava Nutelline torte iz dveh sestavin:
Pekač za torto namastite, pečico pa segrejte na 175 stopinj Celzija. Jajca strite v večjo skledo in jih na visoki hitrosti stepite, da potrojijo svojo prostornino in postanejo svetlejše rumene barve – približno 10 minut. Nutello segrejte v mikrovalovni pečici (1 minuto) in jo na polovici segrevanja premešajte. Zmanjšajte hitrost električnega mešalnika in dodajate Nutello, žlico po žlico.
Testo prelijte v namaščen pekač in pecite od 20 do 35 minut oziroma tako dolgo, da torta prestane test z zobotrebcem. Ohladite, preden postrežete. Pa dober tek!