fbpx

10 alternativnih božičnih dreves: predlogi DIY

Alternativna božična drevesa

Del obvezne božične dekoracije je tudi božično drevo. Slovenci smo, ko gre za božično dekoracijo, precej tradicionalni. Praviloma naše stanovanje krasi naravna ali umetna smreka. Zakaj ne bi letos poizkusili z nečim drugim? Predstavljamo super alternative klasičnim, naravnim ali umetnim, božičnim jelkam oz. smrekam, ki jih lahko izdelate sami.

Božična drevesa so tradicionalna podoba in simbol božiča. V domovih Slovencev so navadno zelena. Nekateri prisegajo na naravne, drugi na umetne božične jelke. A to ni edina izbira, ki jo imate, če le domišljiji pustite prosto pot. Obstaja kup alternativ, ki bodo dom ravno tako napolnile z božičnim duhom. Pa tu ne mislimo na tista bela božična drevesa. Tu ciljamo na drevesca iz lesa, papirja, lučk ipd. Z malo spretnosti jih lahko izdelate sami.

PREBERITE ŠE: Domača galerija (“gallery wall”): predlogi za top stenske dekoracije

Super alternative božičnim drevesom, ki jih lahko naredite sami.
Super alternative božičnim drevesom, ki jih lahko naredite sami.

Če bi radi v svoj dom prinesli nekaj novega, nekaj drugačnega, vam predstavljamo 10 DIY alternativ božični smrečici, ki jih boste v trenutku vzljubili.

10 alternativnih božičnih drevesc, ki jih lahko naredite sami:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!