fbpx

10 citatov Beyoncé o pozitivnem odnosu do telesa, ki te bodo spomnili, da se moraš imeti rada

Beyoncé je ženska, ki jo občudujejo ljudje z vseh koncev sveta. Ne samo, da je ustvarila zavidajočo glasbeno kariero, temveč svoje oboževalce poskuša tudi poučiti o samozavesti, sprejemanju telesa, ljubezni in številnih drugih življenjskih spoznanjih. S temi izjavami vas želi spodbuditi, da imate radi sebe, ker je to edino, kar šteje.

V zadnjem času se veliko govori o ljubezni do sebe in svojega telesa. Mnoge osebe se ne morejo sprejeti takšne, kakršne so. Gre za dolgotrajen proces, ki zahteva veliko žrtvovanja. Spremeniti pa je treba predvsem misli, prepričanja. Najbolj navdihujoči citati Beyoncé o samozavesti in telesni podobi vam bodo pri tem morda v pomoč.

1. The world will see you the way you see you and treat you the way you treat yourself. (Svet vas bo videl tako, kot vi vidite sebe, in bo ravnal z vami tako, kot ravnate sami s seboj.)

2. It’s important for women and men to see and appreciate the beauty in their natural bodies. (Za ženske in moške je pomembno, da vidijo in cenijo lepoto svojih naravnih teles.)

3. When you love and accept yourself, when you know who really cares about you, and when you learn from your mistakes, then you stop caring about what people who don’t know you think. (Ko se ljubite in sprejemate; ko veste, kdo resnično skrbi za vas, in ko se učite iz svojih napak, takrat nehate skrbeti, kaj si ljudje, ki vas ne poznajo, mislijo.)

4. It’s not about perfection. It’s about purpose. (Ne gre za popolnost. Gre za namen.)

5. Be healthy and take care of yourself. But be happy with the beautiful things that make you you. (Bodite zdravi in skrbite zase. A bodite srečni z lepimi stvari, ki vas naredijo VAS.)

6. We all have our imperfections. But I’m human and you know, it’s important to concentrate on other qualities besides outer beauty. (Vsi imamo svoje nepopolnosti. Sem človek, in veste, pomembno se je osredotočiti na druge kakovosti poleg zunanje lepote.)

7. I have learned that it is no one else’s job to take care of me but me. (Naučila sem se, da je moja naloga, da skrbim zase, in ne naloga drugih.)

8. I don’t have to prove anything to anyone, I only have to follow my heart and concentrate on what I want to say to the world. I run my world. (Nikomur mi ni treba ničesar dokazovati. Slediti moram zgolj svojem srcu in se osredotočiti na to, kaj želim povedati svetu. Jaz vodim svoj svet.)

9. The most alluring thing a woman can have is confidence. (Najbolj privlačna stvar, ki jo lahko ima ženska, je samozavest.)

10. The more you mature, you realize that these imperfections make you more beautiful. (Bolj kot ste zreli, bolj se začnete zavedati, da vas nepopolnosti naredijo lepše.)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.