fbpx

10. Festival za tretje življenjsko obdobje

Med 29. septembrom in 1. oktobrom, med 9. in 18. uro vabljeni v Cankarjev dom na največjo prireditev za vzpodbujanje solidarnosti med generacijami v Evropi!   Letos se boste že deseto leto zapovrstjo imeli priložnost sprehoditi po tematskih parkih, kjer bo več kot 140 podjetij predstavljajo svojo ponudbo za ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cankarjev dom, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Med 29. septembrom in 1. oktobrom, med 9. in 18. uro vabljeni v Cankarjev dom na največjo prireditev za vzpodbujanje solidarnosti med generacijami v Evropi!

 

Letos se boste že deseto leto zapovrstjo imeli priložnost sprehoditi po tematskih parkih, kjer bo več kot 140 podjetij predstavljajo svojo ponudbo za lepšanje jeseni življenja.Ogledali si boste lahko zanimiv kulturni program, na katerem bo sodelovalo več kot 3500 nastopajočih vseh starosti iz cele Slovenije in tujine ali pa se udeležili strokovne konference z naslovom “Pot do blagostanja in socialne vključenosti”.

Festival ustvarja temelje za prijetno sobivanje ljudi vseh starosti in ozadij. Vstop je prost! Več o dogajanju najdete na spletni strani www.f3zo.si

Vljudno vabljeni!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!