10 filmskih igralcev, ki sovražijo filme, v katerih so nastopali

Igralci, ki sovražijo filme, ki so jih posneli.

Ste vedeli, da nekateri filmski igralci naravnost sovražijo filme, v katerih so nastopali, in jim tega ni bilo sram priznati? Veste, kateri? Vsi vemo, da se določeni glasbeniki naveličajo svojih skladb, da se jim priskutijo, a jih, čeprav jih sovražijo, s stisnjenimi zobmi za oboževalce vsakič znova prepevajo oz. preigravajo z največjo strastjo. Tudi med filmskimi igralci najdemo takšne, ki so nastopali v filmih, ki jih danes sovražijo. Vsi kdaj sprejmemo slabo odločitev, a igralci morajo z njimi živeti celo življenje, saj so ovekovečene na posnetkih in storjene pred svetovnim občestvom.

Nihče si ne želi posneti slabega filma, a praktično vsakemu filmskemu igralcu in režiserju se v karier vsaj enkrat zgodi, da posname film, na katerega ni pretirano ponosen. Tudi številni legendarni igralci in režiserji niso ubežali takšni usodi in imajo kak tak črn madež na svojem rezimeju.

PREBERITE ŠE: Trenutki, ko James Bond še zdaleč ni bil kavalir in se je neprimerno vedel do žensk

Mickey Rourke prezira svojo vlogo v filmu Iron Man 2.
Mickey Rourke prezira svojo vlogo v filmu Iron Man 2.

A medtem ko jih javnost in kritiki v tem primeru raztrgajo, so vpleteni akterji običajno politično korektni in pozitivno govorijo o projektu. No, ne čisto vsi. Obstajajo tudi takšni igralci, ki nimajo težav priznati, da film sovražijo,  ker je zanič, ker so razočarani nad svojo igro, zaradi norih oboževalcev … Spoznajte 10 filmskih igralcev, ki zaradi takšnega ali drugačnega razloga sovražijo filme, v katerih so nastopali, in tega niso zadržali zase.

Filmski igralci, ki sovražijo filme, v katerih so nastopali:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!