fbpx

10+ fotografij, ki bodo nasmejale vse, ki so bili kdaj na dieti

Ah, koga vlečemo za nos? Diete so za tiste z železno voljo. Ne le, da zahtevajo natančen načrt prehrane, zahtevajo tudi predanost, disciplino in moč, da se upremo vsem sladkim dobrotam okoli nas in se držimo le zdrave prehrane. In ker vemo, kako zna biti to težko, smo zbrali 10+ fotografij, s katerimi se boste poistovetili vsi, ki ste bili kdaj neuspešno na dieti.

Pred poletjem poskusimo znova in znova, leto za letom. Do bikini postave, ki si jo tako želimo, je še dolga pot in to je trenutek, ko se zavemo, da smo skozi zimo pridno nabirali kilograme in hkrati nekje vmes izgubili pripravljenost, da glede tega tudi kaj storimo. Nekega lepega dne se odločimo, da gremo na dieto in to (beri: fotografije v galeriji) je tisto, kar čutimo skozi celo dieto. Poglejte si zabavne fotografije, ki odlično povzamejo večino ljudi na dieti in s katerimi se boste zlahka poistovetili vsi, ki ste bili kdaj neuspešno na dieti.

P. S.: Če vam z dieto uspeva, vam iskreno čestitamo! 🙂

PREBERITE ŠE: Zadnje fotografije največjih ikon, preden smo jih izgubili

Galerija – 10+ fotografij, ki bodo nasmejale vse, ki ste bili kdaj neuspešno na dieti

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!