10. jubilejni poročni sejem 2018 na Ljubljanskem gradu

Poročna sezona 2019 se bo pričela na Ljubljanskem gradu, kjer se bo tudi letošnje leto predstavilo več kot 60 različnih ponudnikov poročnih storitev iz vse Slovenije in tujine.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Palacij, Stanovska dvorana, Obhodna dvorana, Friderikova soba I., Ljubljanski grad

Organizator

Moja poroka

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

4,00 €

Ljubljanski grad s svojo edinstveno lokacijo ponuja vse za pravo sanjsko poroko. Razstavljavci se predstavljajo v štirih dvoranah, ki jih je tudi sicer možno najeti za poroke. Na sejmu pa boste našli prav vse – od sanjske poročne obleke za nevesto in ženina, do izbrane poročne dekoracije, idej za poročne šopke in torte, številne prečudovite slovenske kraje do rajskih plaž za vajino poročno potovanje.
Predstavilo se bo preko 60 razstavljavcev različnih poročnih storitev, s katerimi bo organizacija vašega poročnega dne veliko lažja. Za vse obiskovalce pa so pripravili številne nagradne igre.
Tudi letos bodo neveste lahko občudovale modne novosti na Trunk showu. Naravnost iz New Yorškega tedna poročne mode bodo v Ljubljano prispele poročne obleke kolekcije 2019, neveste pa jih bodo lahko v živo ogledale in s pomočjo osebne svetovalke tudi izbrale.

Dodatne Informacije

Več informacij:
poroka-bo.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šiška “Open” 2020: četrti dan urbanega dogajanja in glasbe bo!