fbpx

10+ ključnih lastnosti žensk, ki jih moški ocenjujejo kot odlične v postelji!

Kako moški vidijo ženske v postelji?!

Moške so povprašali in dobili izjemno različne odgovore. A vendar so znanstveniki za preučevanje sponosti in odnosov prišli do nekaterih nepričakovanih odgovorov. Razkrivamo kdaj moški zensko dojemajo kot dobro, ali odlično v potelji.

Kaj je moškim supervšeč pri spolnosti? Moški so na Redditu odgovorili na to vprašanje in baje ravno teh 11 značilnosti dela žensko v postelji najboljšo ljubimko.

Nekateri odgovori moških, ki so na to vprašanje odgovarjali, te bodo morda presenetili, pomembno pa je tudi vedeti, da moški res ne gledajo, ali imaš popolne obline in “raztegljive” ude. Pa si poglejmo, kaj so zapisali uporabniki Reddita!

1. Navdušenje

“Entuziazem, entuziazem in še enkrat … entuziazem!”

2. Privlačnost

“Ni mi tako pomembno, kaj točno dela ženska v postelji. Bolj pomembno mi je, da ljubim to osebo in da me močno privlači.”

3. Iskrice

“V prvi vrsti je kemija med nama. Najboljši seks, ki sem ga kadarkoli imel, je bil z žensko, ki sem jo močno privlačila in to sem lahko tudi sam jasno začutil.”

4. Poželenje

“Moški hrepenijo po tem, da si jih nekdo želi, enako kot ženske. Ko mi ženska zašepeta na uho, da si me želi, da sem ji seksi in mi to pokaže, jaz to smatram za superseksi stvar!”

5. Božanje

“Ko mi pokaže, da ljubi moje telo. Vseeno mi je, če mi to pokaže z gesto (da roko okoli mojih bokov, me objame, …). Genialno mi je, ko se želi z mano crkljati.”

6. Odprtost in samozavest

“Spolna kompatibilnost. Imam nekaj posebnih želja in zdi se mi super, ko je ženska odprta zanje, čeprav tega še nikoli ni poskusila. Pomembno se mi zdi, da se v postelji počutim dobro in da sem lahko to, kar v resnici sem, brez strahu, da me bo zaradi nečesa obsojala. A najboljša stvar, ki jo lahko ženska stori med seksom je ta, da pokaže svojo samozavest.”

7. Zavzetost

“Vsaka je drugačna. Dokler v seksu uživa, pride in pove, kaj ji je v postelji všeč, je to najlepše.”

8. Srce

“Navdušenje je vse! Talent in sposobnosti ne štejejo nič, če pri tem ne vključi svojega srca.”

9. Rada eksperimentira

“Če ženska z veseljem raziskuje vse možne vidike spolnosti, je to zame čudovita izkušnja. Sposobnost komuniciranja je pri tem zelo pomembna.”

10. Mobilnost

“To, kar naredi žensko dobro v postelji, je to, da pri tem sploh ne rabiva biti v postelji. Vse, kar hočem je, da si me želi – in ni nujno, da je med rjuhami v postelji z zatemnjenimi lučmi tik pred spanjem. Želim, da se me dotika v avtu, da se ljubiva v kuhinji, vseeno je, kje. Ni nama treba iti do konca, samo želim si vedeti, da si me želi. To mi je zelo seksi.”

11. Prisotnost

“Dejstvo je, da je ona Z MENOJ v postelji.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!