10 nedvoumnih znakov, da je ženska v zvezi ali zakonu nesrečna!

Poroka ne pomeni nujno sreče. Mnoge ženske se v zakonu ali zvezah ne počutijo izpopolnjene in zadovoljne, čeprav si tega same nikoli ne bi priznale.

Nesrečno poročene ali vezane ženske niso redkost. Običajno jih povezujemo s pojmom frustracije, nezadovoljne ženske pa na številne druge načine kažejo, da v njihovem zakonu oziroma odnosu ni sreče.

To so običajni znaki, na katere je treba biti pozoren in o katerih se je treba, če se pojavljajo – še posebej, če se jih več – pogovoriti. Partnerske težave bomo lahko rešili le s pogovorom, molk tukaj vsekakor ni rešitev.

10. Manj pogovora

Če ženska komunikacijo s partnerjem zmanjša ali jo omeji le na nujne stvari, je to lahko znak, da jo nekaj moti.

9. Hitro “pade ven”

Nezadovoljne ženske so vedno “na robu”. To pomeni, da lahko izgubijo živce in da jih lahko razdraži že najmanjša podrobnost.

8. Neprestano je utrujena

Ena študija je pokazala, da imajo ženske v nesrečnih odnosih/zakonih nižjo raven hormona kortizola. Kronična utrujenost se zato pojavi kot stranski učinek.

Neprestano je utrujena.

7. Zavrača spolne odnose

Popolnoma nepričakovano se bo ženska, ki je v odnosu/zakonu nesrečna, na vse načine poskušala izogniti spolnim odnosom s partnerjem.

6. Ima številne skrivnosti

Za vsak kakovosten odnos, tudi zakon, je potrebna poštenost. Takoj, ko se pojavijo številne skrivnosti, pomeni, da je nekdo nezadovoljen.

5. Izgubila je zaupanje

Zakon/partnerski odnos temelji na medsebojnem zaupanju. Takoj, ko se to začne izgubljati, to pomeni, da se odnosi zaostrujejo.

Izgubila je zaupanje.

4. Partnerju ne posveča pozornosti

Takoj, ko ženska izgubi zanimanje za svojega partnerja, je jasno, da ne more biti zadovoljna z njim.

3. Ima nove interese

Če ima ženska nenadoma nove hobije in zanimanja, pri katerih njen partner ni vpleten in o katerih ni nič govorila, je to običajno znak, da je nekaj narobe.

2. Misli samo nase

Ženske, ki niso zadovoljne s svojim odnosom/zakonom, pogosto postanejo sebične. Zanje so pomembne samo njihove stvari in niso pozorne na partnerjeve želje.

Misli samo nase.

1. Nenehno spreminja videz

To je dobro znan znak, ki se je izkazal za precej natančnega. Če ženska nenadoma spremeni barvo las, pričesko ali modni slog, lahko to pomeni, da je v odnosu/zakonu nesrečna in želi odpreti novo stran v svojem življenju.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 presenetljivih razlogov, zakaj se te izogiba