10 znakov, da še vedno ljubi bivšo, tebe pa ima zato, da se zamoti

Ni je pozabil.

To je tisti čuden trenutek v razmerju, ko se začnete zavedati, da moški, ki ga ljubite, še vedno nekaj čuti do svoje bivše partnerice. Sprašujete se, ali jo še vedno ljubi?

Ženske naj bi nagonsko čutile, kadar nekaj ni v redu, a če ste iskrene do sebe, je bilo morda že na začetku veliko znakov, ki so vas opozarjali na to, a v svoji zaljubljenosti tega niste videle.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi se temu lahko izognili in preprečili, da bi bilo vaše srce spet ranjeno?

Tu je 10 znakov, da vaš partner še vedno ljubi svojo bivšo in si ne želi dolgotrajnega razmerja.

Vsaka malenkost ga spomni nanjo

Predstavljajte si, da sta na večerji in ko naročite hrano on komentira, da je tudi njegova bivša vedno naročila to isto hrano. Preslišite, vendar ves večer poslušate to in ono o njej. In ko se vajin zmenek zaključi, verjetno o njej veste več, kot o njemu. Ves čas v mislih išče in najde izgovore, da govori o njej.

Govori o njej, ko sta v postelji

Tudi če mu oprostite, ker vam je pokvaril večerjo, ko je govoril le o njej, je nova debata o bivši medtem, ko sta intimna, nesprejemljiva! Čas je, da se resno pogovorita in da prekinita razmerje.

Najprej se zaupa njej, nato vam

Ne glede na to, ali gre za novo delovno mesto ali napredovanje v službi ali kaj čisto nepomembnega, bi morali to najprej vedeti vi. Če se vedno najprej obrne na njo, je to mogoče znak, da je še ni čisto prebolel.

Posluša žalostne pesmi in sovražno govori o njej

Kakšno glasbo posluša, pove veliko tudi o njegovem stanju duha. Ali kar naprej posluša žalostne ljubezenske pesmi? Ko se boste iz tega pošalili, se bo razjezil in spet govoril o njej. Naj vas ne zavede njegova navidezna neprijaznost. To govori samo zato, ker ne more biti več z njo.

Ves čas jo spremlja na družbenih omrežjih

Všečka vsako njeno fotografijo in komentira vsako objavo. To postane zelo očitno, ker tega ne počne z vašimi objavami.

Vaš partner še vedno ljubi bivšo in trpi.
Vaš partner še vedno ljubi bivšo in trpi.

Še vedno ima fotografije vseh bivših deklet, razen njenih

Mogoče je tak tip človeka, da ostane prijatelj s svojimi bivšimi, ampak zakaj ni ravno njene fotografije? Ker se še vedno spopada s čustvi do nje. In če pogleda njune skupne ali samo njene fotografije, je to zanj boleče.

Ko se pogovarja z njo, se obnaša čudno

Ko ga pokliče, gre v prazno sobo in zaklene vrata. Šepeta, kakor da sklepa tajni dogovor. Ko je klic končan, je zamišljen in se z vami o tem ne bo želel pogovarjati.

Za rojstni dan ji daje osebna darila

Če ji za rojstni dan podari nekaj, kar ima poseben pomen ali celo album njunih fotografij, to ni normalno. Še slabše je, če ji na primer podari svojo majico ali pa skupno fotografijo s posebnim posvetilom.

Komunicira z njenimi družinskimi člani

Obiskuje njeno družino ali se z njimi piše na družbenih omrežjih. O njej se bo pogovarjal z njeno mamo, očetom, skrivnosti bo delil z bratom. Še vedno ljubi svojo bivšo in samo išče načine, kako bi bil na nek način še vedno del njenega življenja.

Ko je pijan, joče in vam pripoveduje o svojih občutkih do nje

Kliče jo in ji pošilja sporočila. Potem bo jokal na vašem ramenu in vam izlil svoje srce, seveda o njej. Lahko ga tolažite in mu rečete, da ste tam zanj. Toda bodite pozorni na vse, kar reče. Če vas nobeden od zgornjih znakov ne spravi v beg, bi vas ta zagotovo moral! Bežite stran.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šokantna dejstva o moških in njihovi obsedenosti s pornografijo!