10 znanih filmskih igralcev, ki v vsakem filmu počno enake stvari

Zadnjič posodobljeno: :

Ste opazili? Ti igralci v čisto vsakem filmu počnejo eno in isto stvar. Ljudje smo ujetniki rutine in določenih navad, ki se jih včasih niti ne zavedamo. Ne glede na vlogo, ki jo igrajo, ti igralci vedno počnejo isto stvar. Tako kot režiserji, ki se uporabljajo določene prijeme, imajo tudi igralci svoj ''podpis'', ki ga najdemo v praktično vsakem njihovem filmu. A medtem ko se režiserji velikokrat zavedajo tega in to delajo namerno, se ti znani filmski igralci verjetno svojih ponavljajočih potez niti ne zavedajo.

Ste tudi vi eni tistih, ki čezmerno uporabljajo besedo ‘pač’ in se tega niti ne zavedate, dokler vas kdo na to ne opozori? Svoje ‘pače’ imajo tudi številni znani filmski igralci, ki se v filmih z določenimi potezami ponavljajo kot papige.

PREBERITE ŠE: Kdo so igralci, ki se skrivajo pod kultnimi filmskimi maskami?

Leonardo DiCaprio in kozarec sta v filmih nerazdružljiva.
Leonardo DiCaprio in kozarec sta v filmih nerazdružljiva.

Ste opazili, da Tom Cruise prav v vsakem filmu najde vzrok, da teče, da Brad Pitt jé oziroma nekaj žveči prav v vsakem filmu? Ali pa, da Leslie Mann skoraj v vsaki komediji poka šale, medtem ko sedi na straniščni školjki, da Leonardo DiCaprio vedno dviga čašo, da se Samuel L. Jackson v vsakem filmu blazno razburja ali da Harrison Ford vedno žuga s prstom? Preverite, kateri so še drugi igralci, ki so žrtve svojih rutin. V zgornjem posnetku najdete 10 znanih filmskih igralcev, ki v vsakem filmu počnejo ena in isto stvar. Ste kdaj kaj od tega opazili?

10 znanih filmskih igralcev, ki v vsakem filmu počnejo eno in isto stvar

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Svetovna premiera: Liga pravičnih Zacka Snyderja (2021)