fbpx

100 supov na Ljubljanici za čisto reko

Si navdušen supar/suparka in se ti zdi ohranjanje čistega okolja izjemno pomembno? Pridruži se najbolj množičnemu okoljevarstvenemu supanju v Sloveniji. Se nas lahko zbere več kot 100?

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Špica, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Prijava je obvezna.

Rezervirajte si četrtkov popoldan, 28. avgusta, ko se bodo na Špici v Ljubljani zbrali suparji s cele Slovenije, ki jim ni vseeno za onesnažene reke. S ‘sprehodom’ skozi mesto Ljubljana bodo poskusili razširiti pozornost na zasmetene vode in obalo ter aktivirati vse suparje, da med samo rekreacijo spotoma naredijo nekaj dobrega tudi za naravo.

PREBERITE ŠE: FESTIVAL URBANE KULTURE 2017: FESTIVAL S ČEZMEJNIM DOMETOM

Supanje na Ljubljani že čaka.
Supanje na Ljubljani že čaka.

Med suparje bodo razdelili tudi razgradljive vrečke ter s simboličnim čiščenjem nabrežja Ljubljanice povabili suparje, da se pridružijo tudi na drugih lokacijah po Sloveniji. Bananaway ekipa bo v podporo dogodka brezplačno posodila vse razpoložljive komplete opreme SUP (več kot 20) in tako udeležbo na dogodku omogočila tistim, ki podpirajo namen, vendar nimajo lastne opreme.
Za dogodek pripravljajo tudi malo slikovno instalacijo na prostem  #SUPportCleanWaters, kjer bodo prikazali, s kako malo napora lahko poskrbimo za čistejše vode.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bananaway.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!