fbpx

108M – megajahta za tiste, ki jih ni strah radovednih oči

Mega jahta 108M

Običajno se jahte osredotočajo na obilje razkošja v notranjosti. Zato jim često pravimo luksuzni hoteli na vodi. Megajahta 108M pa v nasprotju z večino svojega udobja ne skriva pred očmi javnosti, saj je praktično popolnoma razgaljena. Je namreč izredno odprta, s čimer so snovalci želeli ustvariti platformo za pristnejše doživljanje obkrožujoče narave.

Megajahta 108M je precej nenavadna. Svojega prestiža ne skriva za štirimi stenami, saj je izredno odprta in daje poudarek na okušanju lepot narave in ne toliko interjerju, ki pa zaradi tega ni nič manj luksuzen.

PREBERITE ŠE: Jahta Mercedes-Benz Granturismo Arrow – navtični kabriolet

Mega jahta 108M ničesar ne skriva.
Megajahta 108M ničesar ne skriva.

Večji del ladje zato ponuja panoramske razglede, ki so pri večini konkurence omejeni na le en del ladje. Ker želi človeka bolj približati naravi, ni čudno, da se lahko pohvali tudi z vrtom, ne izostane pa niti 20-metrski ”enopasovni” bazen. Zadnji del je zasnovan kot obala (teren postopno narašča), da se lahko morje nežno zaletava v ladjo. Ponaša se tudi s solarnimi paneli, ki zavzemajo kar 300 kvadratnih metrov površine in so povezani z litij-ionsko baterijo, ki omogoča počasno plovbo brez porabe goriva.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hareidedesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!