fbpx

113 let zgodovina filmskih Nezemljanov

Prelet zgodovine filmskih Nezemljanov

Čeprav v resničnem življenju na Nezemljane še nismo naleteli, pa to ni preprečilo filmski industriji, še manj pa naši domišljiji, da si jih ne bi predstavljali v tisoč in eni podobi. Risali smo jih kot otroci, sedma umetnost pa je v podobo Nezemljanov neštetokrat prelila na platno. Enkrat so naravnost diabolični, drugič so podobnosti s človekom več kot očitne, tretjič pošasti in še bi lahko naštevali. A zakaj bi naštevali, ko si lahko vse ogledate v filmski kompilaciji, ki se sprehodi skozi 113 let filmske zgodovine Nezemljanov.

Nezemljani često burijo domišljijo filmskih ustvarjalcev in naslednja kompilacija filmskih prizorov iz 100 različnih filmov, ki so se zvrstili v 113-letni zgodovini, priča o tem, kako različne predstave imamo o bitjih iz vesolja. Seveda velikokrat o njihovi predstavi odloča tematika, a če imajo v filmski zgodovini Nezemljani kaj skupnega je to, da so za bolj priročni za vloge negativcev.

PREBERITE ŠE: Kompilacija prizorov z najslabšimi posebnimi učinki v filmski zgodovini

E.T. je eden tistih Nezemljanov, ki nam je prirasel k srcu.
E.T. je eden tistih Nezemljanov, ki nam je prirasel k srcu.

”Zakaj vedno jaz?”, bi rekel Mario Balotelli, mi pa vam pravimo, da si poglejte kompilacijo filmskih Nezemljanov in nam na Facebook strani zaupajte kateri Nezemljan vam je najbolj všeč in s katerim se ne bi želeli srečati iz oči v oči. Izbira je neskončna kot je neskončno vesolje, a predvidevamo, da bo stvor iz Osmega potnika visoko na lestvici, medtem ko z mutantskim rakunom iz Varuhov galaksije verjetno ne bi imeli težav iti na pivo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!