fbpx

13 domiselnih pogradov, ki bodo spremenili vaše mnenje o pogradih

Kreativni pogradi

Urejanje sobe je lahko zanimiv projekt, sploh če je pomemben dejavnik prihranek prostora. V primeru ležišč tako sprva pomislimo na pograde. Ob tem v glavi vsi dobimo neko klasično predstavo, pa vendar tudi pogradi ni treba, da so le klasični ''double-decker-ji'' kot jih poznamo. Če iščete nekaj drugačnega, nekaj bolj kreativnega, ko bo pograd več kot le funkcionalen kos pohištva, smo za vas izbrali nekaj idej, ki bodo dala krila vaši domišljiji.

Pogradi so sinonim za prihranek prostora. Gre za praktično rešitev za majhne prostore. Čeprav se zdi, da so vsi bolj ali manj enaki in da jih tlačimo samo v majhne prostore, pa imajo tudi pogradi kreativno žilico in niso nujno le strogo funkcionalen kos pohištva, ampak lahko služijo tudi kot poživitev bivalnega prostora. Tako kot zakonska postelja ali kak drug večji kos pohištva.

PREBERITE ŠE: Notranja oprema: 22 idej za optimizacijo prostora v majhnem stanovanju

O čem točno govorimo pa preverite v spodnji galeriji, v kateri boste spoznali, da ste se močno motili o pogradih, saj imajo ti številne ”skrite talente”.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!