fbpx

15+ zapeljivih frizur, ki te bodo prepričale, da poskusiš s zavesastim frufrujem

15+ zapeljivih frizur, ki te bodo prepričale, da poskusiš s frufrujem.

Zavesast frufru ('curtain fringe') - zagotovo gre za nenavadno poimenovanje, a v 60 letih prejšnjega stoletja je to bila najbolj priljubljena pričeska. Nosile so jo vse ženske, ki so dobile navdih pri vintage dami Brigitte Bardot. S polnimi ustnicami, izrazitimi očmi in bujnimi lasmi je predstavljala ideal, ki ga tudi v naši dobi želi doseči marsikatera ženska. Ta retro pričeska je doživela oživitev.

90 leta so prinesla prvo veliko vrnitev retro frizure zavesastega frufruja – lasje takrat niso bili popolni, če niste imeli na sprednji strani glave pramene las različne dolžine. Verjetno se spomnite Kate Moss in njenih zapeljivih oči, ki so kukale izpod frufruja. Prameni las so tako postriženi na različne dolžine, s katerimi se lahko igrate in ustvarite številne različice te frizure.

Namesto, da ustvarite klasičen frufru, ki vas obsodi le na eno pričesko, je morda bolj smotrno, če vaše lase krasi zavesast frufru, ki vam nudi neomejene možnosti za urejanje vaših las.

Če ste še zmeraj skeptični glede tega velikega koraka, si oglejte fotografije dam, ki vas bodo morda s svojimi ‘zavesami’ popolnoma prepričale.

https://www.instagram.com/p/BblbR0Bllr9/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BmPCMhZAuw9/?tagged=curtainfringe

https://www.instagram.com/p/BmJ_dTMgJLF/?tagged=curtainfringe

https://www.instagram.com/p/Be38qbYn4nG/?utm_source=ig_embed

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.