2 videoigri, ki te bosta to jesen popolnoma zasvojili

Si "gejmer"? Potem moraš to jesen spoznati ti dve videoigri, ki te bosta, zagotovljeno, popolnoma zasvojili.

Spodaj preveri, kateri 2 videoigri ti bosta krajšali pozne jesenske večere.

Dakar 18


Sloviti rally Dakar je odvrgel pot od Pariza do prestolnice afriškega Senegala, saj ga letos prirejajo v Južni Ameriki. Tja mu sledi uradna videoigra, v kateri se je mogoče z avtomobili, tovornjaki in motocikli neovirano zapoditi po 12.000 kvadratnih kilometrov velikem ozemlju. Igralno območje sega od Peruja do Bolivije in Argentine, pot do cilja pa si igralec izbere sam. Vmes ga presenetijo nevihte, blato in suh pesek, zato je dogodivščina povsem drugačna kot v sterilnih dirkalnih igrah na asfaltu.
dakarthegame.com

First of the North Star: Lost Paradise


Neusmiljeni postapokaliptični svet je poln okorelih zločincev, s katerimi ne gre ravnati v rokavicah. V igri z licenco slovitega stripa in risanke igralec v vlogi surovega protijunaka neusmiljeno pretepa tolpaše in na njih uporablja svoje na pol magične moči. Švigne recimo od enega do drugega, nakar vsem, ki se jih je dotaknil, raznese glave. Mad Max, pojma nimaš!
lostparadise.sega.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši nizkocenovni poceni pametni telefon 2020