fbpx

20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov

Danes je dan, ko bosta usodni da dahnila princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle. Vsi že prav nestrpno čakamo, kakšno poročno obleko bo imela nova članica britanske kraljeve družine. Do tistega čarobnega trenutka pa si poglejmo, katerih je 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov.

Če ste brezupni romantik z ljubeznijo do čarobne pravljice in z okusom za modo, potem ste prav gotovo navdušeni nad kraljevo poroko, po kateri bo ameriška igralka Meghan Markle (“ena izmed nas”), dobila kraljevski naziv. Vse oči bodo uprte v nevesto in lahko smo prepričani, da bo ta nadaljevala tradicijo nepozabnih poročnih oblek.
Kraljica Viktorija je bila tista, ki je uvedla tradicijo bele poročne obleke in tiste, ki jih nosijo članice kraljeve družine, morajo vsekakor pustit vtis. O njih se preprosto mora govoriti. V galeriji vam predstavljamo 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek, ki vas bodo nedvomno začarale in morda služile tudi kot navdih.

Galerija – 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!