20 znakov, ki kažejo, da med vama ni prihodnosti

Foto: Envato

V idealnem svetu si želimo biti s tistim, ki je všeč nam. Na žalost pa ni vedno tako. Če vas skrbi, da vaš partner ne vidi prihodnosti v vajini zvezi, vam bo to tudi pokazal. Partner vas ne bo predstavil družini ali prijateljem, ne bo vas klical dekle, niti zanj ne boste njegova prioriteta. Spodaj vam predstavljamo nekaj znakov, ki kažejo na to, da dolgoročna zveza z njim ne bo uspela.

1. Nikoli ne dela konkretnih načrtov

Vajini cilji in življenje v prihodnosti ga ne zanimajo. On živi za sedanjost, prihodnost ga ne zanima. Prav tako ste edino vi tisti, ki vedno planirate zmenke. Včasih je takšno vedenje lahko nezavedno, a to ne pomeni, da se morate s tem sprijazniti.

2. Ne bo vas predstavil svoji družini

Če imate partnerja že nekaj časa, je seveda spoznavanje njegovih staršev naslednji korak. A če vas ne vidi v svoji prihodnosti, vas svoji družini ne bo predstavil.

3. Nimate naziva dekle, punca

Če ste fantu resnično všeč in vidi prihodnost z vami, bo izkoristil vsako priložnost, da vas predstavi kot svoje dekle in vas s ponosom pokliče po kakšnem ljubkovanjem imenu.

4. Se želi družiti le zaradi spolnosti

Spolnost je zelo pomemben del zveze, a ni čisto vse. Včasih veliko pomeni tudi bližina, pogovor in to, da si stojita ob strani. Če mu druženje z vami ne predstavlja ničesar in vas ima le za spolnost, potem mu najbrž res ni do vas.

5. Ne bo spoznal vaših prijateljev

Fant, ki ne vidi prihodnosti z vami, se bo trudil, da ne bi spoznal pomembnih ljudi v vašem življenju. Fantje, ki vas ne ljubijo, niso popolne pošasti. Na neki ravni vedo, da je to, kar počnejo, napačno. Zato se raje izogibajo srečevanju z ljudmi, ki jim imate radi. Preprosto se ne morejo spoprijeti s krivdo, podobno kot ne prenesejo ljubezni, ki jo lahko nudite.

6. Ne komunicira

V kolikor ne odgovori na vaša sporočila in klice, to pomeni, da za vas nima časa in mu je vseeno. Vaše sporočilo bo sicer prebral, vendar mu je vseeno, ali vam bo odpisal v 10 minutah, 10 urah ali 10 dneh.

Foto: Ivan Samko/Pexels

7. Niste mu prioriteta

Velikokrat ste morali prestaviti zmenke, ker vedno nima časa, ali pa mora opraviti kaj drugega. To je znak, da preprosto niste na njegovem prednostnem seznamu.

8. Ne postavlja vprašanj

Nikoli ne vpraša, kako je potekal vaš dan, kaj vas zanima in kaj ste počele? Vedno govori le o sebi? Če so vaši zmenki bolj kot intervju in pogovorna oddaja, potem ste na napačni poti. Fant, ki z vami vidi prihodnost, vas bo vprašal o vsem in vse ga bo zanimalo.

9. Javlja se ob čudnih urah

Če vas vedno pokliče ali piše pozno zvečer, potem je to znak, da nima namena biti z vami na dolgi rok.

10. Pozabi na podrobnosti v vašem življenju

Zdi se vam, kot da ste mu tridesetkrat povedali o svoji alergiji na gluten. Vsakič, ko mu poveste svoje želje, je videti presenečen. Njegovo pozabljanje morda ni namerno, vendar ga verjetno ne zanimate dovolj, da bi si to zapomnil.

11. Je v družbi deklet

Ne govorimo o njegovih prijateljih. Govorimo o druženju z drugimi ženskami. Če ga vidite, da se v lokalu spogleduje s punco, zaupajte svojemu ženskemu občutku. Ko se vam pripeti kaj takega, je čas, da enostavno prekinete z njim.

12. Spogleduje se z vašimi prijateljicami

Človek, ki se na zabavi spogleduje z vašimi prijateljicami, ni človek, ki bi mu lahko zaupal. Prijateljice so vedno prepovedano sadje. Fant, ki se z vami vidi v prihodnosti, se z njimi ne bo spogledoval.

13. Želi biti svoboden

Če fant govori o tem, da želi biti svoboden, je to alarm, da se vas želi znebiti in si z vami ne želi ustvariti prihodnosti. Saj mu paše svobodno življenje brez obveznosti.

14. Govori o svoji bivši punci

Če fant govori ali celo ima stik s svojo bivšo punco, je to znak, da je še ni prebolel. Včasih se res zgodi, da fantje ostanejo prijatelji z bivšimi, vendar obstaja razlika med prijateljstvom in romantiko.

15. Zjutraj se noče ljubkovati

Če prenočite z njim in se vas zjutraj noče dotaknit ter se z vami crkljati, je to znak, da komaj čaka, da odidete ter, da bi bil raje sam.

16. V javnosti se vas ne dotika

Niso vsi za to, če pa je resno, vam bo naklonjenost v javnosti tudi pokazal. Moški, ki je resen do vajinega odnosa, vas želi pokazati svetu, ne pa vas skrivati.

17. Skriva svoj telefon

Če svoj telefon skriva in ga skrbno nosi v žepu ter ga vedno vzame s seboj (celo, ko se gre tuširati), potem tukaj nekaj skriva. Običajno gre za stanje, ki se mu reče psihično ali celo fizično varanje.

18. Ne govori o svojih občutkih

V razmerju se morata pogovarjati tudi o svojih občutkih, čustvih in se kdaj pa kdaj drugemu izpovedati. Če je on tisti, ki tega ne počne ter to celo sovraži, potem mu ne pomenite veliko. Za ljubljeno osebo si vedno vzamemo čas in imamo zanjo posluh.

19. Nikoli vam ne da komplimenta

Saj ni potrebno, da vam na dušo piha noč in dan, a vendar ga ne bo pokopalo, če vas kdaj tudi pohvali. Lepa beseda, lepo mesto najde.

20. Ignorira vas

Če opazite spremembo v obnašanju, se nikar ne umaknite, saj bo to odnosu še dodatno škodilo. Kar naravnost ga vprašajte, kakšno je njegovo mnenje o vajini zvezi in zakaj vas ignorira.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!