fbpx

Najboljši filmi in serije, ki so na Netflix prišle v tem mesecu

Foto: imdb

Na Netflixu smo v tem mesecu zasledili veliko število odličnih naslovov, zlasti novih serij, pa tudi nekaj dobro počutnih in zanimivih filmov. Zdi se, da se to poletje produkcija osredotoča predvsem na grozljivke in romantične komedije. A ta, pretežno lahka vsebina, nam poleti popolnoma ustreza, spodaj pa smo izpostavili nekaj filmov, ki jih priporočamo.

Fear Street


Veselje za vse tiste, ki kot otroci in najstniki berejo najstniške grozljivke RL Stine. Vsak film je postavljen v drugo časovno obdobje. Filmska trilogija se začne v mestecu Shadyside leta 1994 (kar je časovno obdobje prvega filma). Skupina najstnikov se začenja zavedati, da so nenavadni primeri, ki so preganjali generacije in generacije prebivalcev Shadysideja, dejansko povezani tako oni in njihovi najbližji bi lahko bili naslednja tarča. Napovednik je pokazal vse, kar si želimo od retro grozljivke, ki so jo navdihnile Stineove knjige: prestrašeni glasovi, glasna in dramatična glasba in zvočni učinki so tu in nas teleportirajo nazaj v 90. leta.

Gunpower Milkshake


Poletje na Netflixu ne mine brez akcijskih filmov. Lani je bil to film, v katerem je Charlize Theron igrala vlogo stare garde, zdaj pa je prišel Gunpowder Milkshake . Zaplet sledi skupini morilcev in nekaj neustrašnih žensk, ki jim končno želijo narediti konec. Poudarek je na mami Sam in hčerki Scarlet, ki morata obnoviti svojo zvezo, da bi rešili osemletno deklico in na tej pustolovščini se borita z različnimi zlikovci. V filmu igrajo Karen Gillan, Lena Headey, Angela Basset in drugi.

Resort To Love


Ljubke romantične komedije so vedno dober način, kako preživeti vroče popoldneve ali poletne večere. V filmu igra Christino Milian kot pop zvezda Eric. Po naključju se na njegovi poroki sreča s svojo bivšo izbranko, ki mora na njuni poroki v luksuznem letovišču prirediti koncert, ki je precej neroden. Občutek naj bi se vznemirjal vzporedno z vrsto duhovitih spletk in okoliščin.

This Little Love of Mine


Še en poljub za dobro počutje, ki ga bomo z veseljem videli. Film spremlja izjemno odvetnico Lauro, ki jo čaka velika prelomnica v karieri. A da bo načrt uspel do konca, se mora vrniti na majhen otok, kjer je odraščala in prepričati svojega dolgoletnega prijatelja Chipa, da bo zamenjal njenega očeta milijonarja kot direktorja podjetja, ki ga je zgradil.

A Classic Horror Story


Na Netflix je prišel še en zanimiv grozljiv naslov z juga Italije. Zaplet sledi več tujcem, ki so obtičali v gozdu v Italiji in edini način, da pobegneta je, da se začneta med seboj boriti do smrti. Napovednik je videti zelo zanimivo in večina občinstva se strinja, da je v nekaterih pogledih neustavljivo podobna filmu Midsommar.

Chernobyl 1986


Leta 2018 je bil trenutek, ko smo vsi na HBO GO gledali serijo Černobil. Zdaj smo naNetflixu dobili nov pogled na tragični dogodek v filmski različici. Film tokrat sledi gasilcu Alekseju, ki poskuša rešiti čim več ljudi v eksploziji reaktorja. Režirala ga je Danila Kozlovsky, ki ima tudi glavno vlogo v filmu.

The Last Letter from Your Lover


Glavne vloge v enem najbolj pričakovanih poletnih filmov igrajo Shailene Woodley, Callum Turner, Joe Alwyn, Felicity Jones. Zgodba filma je postavljena v sedanjost in preteklost. Prepletajo se zgodbe iz različnih časovnih obdobij, v katerih Ellie Haworth (Jones), mlada ambiciozna novinarka najde ljubezenska pisma iz leta 1965 in se potopi v zgodbo o prepovedani ljubezni, okoli katere se vrtijo pisma. Istočasno, ko poskuša razkriti sago med Jennifer Stirling (Woodley), premožno žensko, in Anthonyjem O’Harom (Turner), Ellie sama zaplete vse bolj intenzivno romanco z arhivarjem (Rizwan), ki ji pomaga najti več informacij o črkah.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!