fbpx

21-letni lepotici Tinder ukinil profil zato, ker je “preveč privlačna”

Luna Benna, 21-letni model, pravi, da je "prevroča za Tinder" in da so zaradi tega izbrisali njene fotografije in ji ukinili profil!

Luna Benna je svoj profil na Tinderju ustvarila leta 2017, saj je upala, da bo tam spoznala svojega princa na belem konju. Kar je povsem logično, saj je punca vsak mesec dobila več sto ujemanj, moški pa so bili nad njo tako navdušeni, da so jo zasipali s komplimenti, ji ponujali daril, počitnice denar, nekateri so jo celo zaprosili.

View this post on Instagram

I'm headed straight for the castle.

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on

Luna je pojasnila: “Bila sem mlada, neumna in … iskala sem ljubezen. V času, ko sem bila na Tinderju, sem prejela toliko čudnih in neumnih sporočil. Ljudje so mi ponujali počitnice, me zaprošali za roko, ponudili so mi celo denar, da bi se dobila z njimi. Mimogrede, nič od tega nisem nikoli sprejela. Definitivno pa sem se ujemala z nekaterimi ljudmi. Napisala sem veliko sporočil, opravila več telefonskih klicev, tudi prek FaceTime – vse. Se pa nikoli nisem z nikomer dobila v živo.”

Lepotica nadaljuje: “Imela sem tudi superčudno izkušnjo – nek tip je dejal, da je moja prezenca tako močna, da mu je neprijetno. Prisegel je, da ga je za nekaj trenutkov paralizirala in da še nikoli ni spoznal takšne ženske, kot sem jaz. Nisva imela veliko skupnega, in vse skupaj je bilo zelo čudno.”

Lunino razmerje s Tinderjem pa se je kmalu poslabšalo in prej kot se je zavedala, so ji ukinili profil. Postala je “prepovedana”, ker so bile njene fotografije tako priljubljene, da so ljudje začeli ustvarjati lažne račune. “Od časa do časa so mi ljudje na Tinderju zaradi mojega videza grozili. Kradli so moje fotografije in z njimi služili denar,” je dejala Luna. “Res sem razočarana, da ljudje z mojimi slikami ustvarjajo lažne profile – to je žalostno za osebo, ki stoji za tem profilom, in žalostno za osebo, ki se na to ujame.”

Tinder tako ni mogel več razlikovati med pravo Luno in lažnimi računi.

“Obstaja toliko lažnih profilov, da vsakič, ko želim odpreti račun, me prijavijo in me Tinder odstrani. V preteklih letih sem velikokrat spremenila svoj videz, na internetu sem pa tudi prisotna že kar nekaj let, zato imajo veliko materiala, s katerim lahko ustvarjajo lažne profile,” dodaja Luna.

Pozitivno pa je, da je Luni uspelo najti ljubezen na Tinderju še preden so jo izbrisali. “S svojim novim fantom sem se na Tinderju spoznala tik pred prepovedjo. Dobila sva se na večerji, zabavala sva se, nisva hotela, da se večer konča. Tako sva bila vedno bolj prepričana, da imava podobne cilje in namene. Sva t.i. ‘power couple’,” še dodaja Luna.

Čeprav Lune na Tinderju ni več, je še vedno aktivna na Instagramu, kjer ima že več kot milijon sledilcev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!