3 najbolj romantične namestitve na Santoriniju

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Santorini, otok v katerega se boste zaljubili na prvi pogled, je kot nalašč za romantičen oddih v dvoje.

Santorini Villas

V vasici Vourvoulos se nahaja Santorini Villas Traditional Houses</strong>, ki že vse od 1985 privablja goste z vsega sveta. Zgodovina same stavbe je še bolj častitljiva, saj sega v 16.stoletje, po skrbni obnovi in preureditvi pa je zaživela v novi namestitveni podobi. Gre za sedem namestitvenih enot, od tega dve nekdanji vinski kleti, hiše za božjega zavetnika družine, hiše za skrbnika družine, družinske hiše, sobe za goste in prostora, ki so ga nekdaj uporabljali za izdelavo rakije. Dandanes je kompleks povezan v deset tradicionalnih hišic, ki nudijo čudovito lokalno arhitekturo z ličnimi namestitvenimi kapacitetami in odprto sončno teraso z bazenom.

Phos The Boutique

Petzvezdični hotel Phos The Boutique s pogledom na sloviti zaliv Caldera, je eden izmed tistih, ki privlači zaljubljene romantične duše z vsega sveta. Prostorne vile in suite z zasebnimi prelivnimi bazeni in masažnimi kadmi so kot nalašč za opazovanje sončnih zahodov v dvoje. Hotel odlikuje zmes sodobne in tradicionalne arhitekture, posebne so tudi sobe, saj je dizajn vsake edinstven. Zjutarj vam postrežejo z zajtrkom, ki ga lahko zaužijete v zasebnosti svoje sobe ali pa ob privatnem bazenu, čez dan pa se lahko okrepčate s sodobno sredozemsko kulinariko. Gostom je na voljo tudi ekskluzivna romantična večerja ob svečah.

Amethyst Luxury Suites Oia

Kaj je bolj romantičnega od nepozabnih sončnih zahodov in namakanja v kristalno čistem Egejskem morju? Amethyst Luxury Suites Oia nudi oboje, saj se nahaja tik ob obali, s čudovitimi pogledi na okoliške vasice in gladino morja. Na voljo je 13 luksuzno opremljenih suit, ki med drugim nudijo tudi privatno masažno kopel. Gostje se lahko sončijo na terasi ob bazenu ter brezskrbno srkajo koktajle, gostoljubno osebje hotela pa poskrbi, da se počutijo kot doma.

 

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!