fbpx

4 modeli idealnih kavbojk

Tiste, ki so življenjske cilje posvetile iskanju idealnih kavbojk, bodo navdušene nad novimi modeli znamke Gas Jeans. Super slim je izjemno oprijet in spominja na priljubljene pajkice. Body je ozek in zelo nosljiv. Tight poudari zadnjico in ima nizek pas, model Antifit pa je v stilu tako imenovanega boyfriend jeansa ...

Tiste, ki so življenjske cilje posvetile iskanju idealnih kavbojk, bodo navdušene nad novimi modeli znamke Gas Jeans. Super slim je izjemno oprijet in spominja na priljubljene pajkice. Body je ozek in zelo nosljiv. Tight poudari zadnjico in ima nizek pas, model Antifit pa je v stilu tako imenovanega boyfriend jeansa in je najbolje videti, ko ga zavihamo nad gležnje. Na spletni strani znamke Gas si lahko vse modele ogledamo tudi v 360°-pogledu.

 

Trgovina Blues za Saro, Trubarjeva 24, Ljubljana, in www.gasjeans.com

Prejšnje
Zelo ZZegna

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.