5 astroloških znamenj, ki imajo visok nivo inteligence

Zadnjič posodobljeno: :

Astrologija igra pomembno vlogo pri nivojih intelekta in nekateri astrološki znaki vas lahko s tem presenetijo.

Med vsemi znamenji je 5 takih, ki jih je mati narava z inteligenco in bistrostjo še posebej obdarila. preveri, ali si med njimi?

DEVICA

So izjemno bistri. Odlikuje jih hitrost pri reševanju težav, in to brez pretiranega napora. Pri učenju so izjemno uspešni, znanje kar naprej nadgrajujejo. Pozornost posvečajo detajlom, vendar jim to koristi le, kadar so se sposobni popolnoma posvetiti določeni stvari. So pozorni in analitični. Ne podcenjujte jih.

VODNAR

So znani po ustvarjalni inteligenci, vidijo odgovore in rešitve, ki jih drugi zgrešijo. Ostanejo mirni, ko stvari postanejo napete, se ne dajo motiti. Imajo dobro koncentracijo. Stvari ne vzamejo osebno in so osredotočeni na cilje. So nepredvidljivi, nikoli ne veš, kaj bodo naredili. Bolj kot so inteligentni, bolj so nagnjeni k čustveni nestabilnosti.

Vodnarji - Bolj kot so inteligentni, bolj so nagnjeni k čustveni nestavilnosti
Vodnarji – Bolj kot so inteligentni, bolj so nagnjeni k čustveni nestavilnosti

STRELEC

So potrpežljivi, modri in sposobni trdega dela. So zelo inteligentni. Znajo odlično prepoznati možnosti in tveganja. Premorejo močno intuicijo, ki jim pogosto pomaga pri sprejemanju dobrih odločitev v poslu. Druge zlahka nagovorijo k nečemu, česar sprva niso nameravali storiti. Imajo sposobnost dojeti, kako se drugi počutijo in kakšna so njihova stališča.

DVOJČKI

So odlični v komunikaciji in izjemno inteligentni. Znajo postaviti prava vprašanja in so tako ljubeznivi, da lahko nasprotnika pripeljejo v lažni občutek varnosti. Njegov um je dinamičen in stalno primerja svoja razmišljanja z mišljenjem drugih. Razum deluje na zelo praktičnih povezavah, s ciljem spoznavati, prepoznavati ter obvladovati svoj teritorij.

BIK

So pametni in ne obupajo. Vztrajali bodo, dokler tistega ne bodo dobili. Navadno ne prevzamejo pobude in ne ukrepajo preden ne preučilijo vse možne scenarije. Se znajo prilagoditi okolici, a vendar ne pozabijo na svoje cilje in potrebe. Vedo, kdaj je najboljši trenutek za določene besede in dejanja, kako izvesti načrtovano in kako ne zadovoljiti le sebe, temveč ustreči tudi drugim. Premorejo zdrav razum.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3 astrološki znaki, ki jim nikoli ne smete zaupati svojih skrivnosti (in 3, ki jim lahko zaupate svoje življenje)