fbpx

5 korakov, kako manifestirati ljubezen

Foto: envato

Ali sanjate o tisti pravi ljubezni in partnerju, ki vas bo cenil in vam stal ob strani tako v dobrem kot v slabem? Potem je čas, da se lotite tehnike, ki bo vaše sanje spremenila v resničnost - manifestacije. Mnogi strokovnjaki so prepričani, da je ljubezen mogoče priklicati v svoje življenje, zato smo za vas pripravili 5 korakov, kako storiti prav to.

1. Odstranite miselne prepreke

Vaš pogled na manifestacijo je morda skeptičen, ker se vam želje še niso uresničile. Vendar pa razlog za to velikokrat leži v miselnih preprekah, ki se nahajajo v vaši podzavesti.
Eden najbolj pomembnih delov vizualizacije je, da verjamete, da si uspeh zaslužite. Če globoko v sebi verjamete, da ljubezni niste vredni ali pa da boste- ne glede na to, kako zelo se trudite- v življenje privlačili toksične partnerje, potem svoje manifestiranje nehote blokirate. Zato morate pri sebi razčistiti, od kje tako prepričanje izvira in imeti sami sebe dovolj radi, da boste lahko sprejeli tudi ljubezen drugih.

Pomembno je, da se imate radi Foto: Pavel Danilyuk / Pexels

2. Ugotovite, kaj točno si želite

Prvo pravilo manifestacije je, da ste pri svojih željah natančni. Zato strokovnjaki svetujejo, da naredite seznam lastnosti, ki jih želite pri partnerju, pri tem pa s seboj razčistite, zakaj vam je določena vrednota pomembna. Velikokrat se namreč zgodi, da imamo občutek, da določeno stvar potrebujemo, pa nas v resnici sploh ne bi osrečila.
Pri seznamu se osredotočite predvsem na karakterne lastnosti, pazite pa tudi, da bodo vaši stavki izražali, kaj si želite in ne, česa nočete. Namesto povedi “Ni lažnivec.” recimo napišite “Je iskren.”

3. Lotite se manifestacije

Ko seznam napišete, je čas za najpomembnejši del in sicer samo manifestacijo. Svoje besede preberite– najbolje naglas- in se pri tem osredotočite na čustva, ki jih boste občutili, ko bo tak partner dejansko v vašem življenju. Pomembno je, da verjamete, da se bodo vaše želje uresničile in da si vizualizirate, kako bo vaša popolna zveza potekala. Kakšni bodo vajini zmenki? Na kakšne načine bosta komunicirala? Kakšen bo vajin življenjski stil?
Če opazite, da se ob vizualizaciji srečate z anksioznostjo ali negativnimi občutki, se ustavite in jih pri sebi razčistite. Nato se manifestacije lotite ponovno.

Sliko popolnega razmerja si vizualizirajte Foto: Ira Dulger / Pexels

4. Vaše vedenje naj je usklajeno z vašimi željami

Proces manifestacije se ne zaključi pri vizualizaciji. Če točno veste, kaj si želite, kljub temu pa dajete priložnost osebam, ki vam tega ne morejo dati, potem vaša tehnika ne bo delovala. Zato svoje potrebe upoštevajte, ko v svoje življenje spuščate potencialne partnerje: če dobite občutek, da si zaslužite več, potem se osebi za njen čas zahvalite, dobivanja z njo pa ne nadaljujte.
Pomembno je tudi, da ste do novih spoznanstev odprti. Če se boste pustili, da gredo priložnosti mimo vas, boste novega partnerja težko spoznali.

5. Proces manifestacije vzdržujte

Manifestacijo lahko definiramo kot ponotranjenje novih prepričanj– proces, ki se ne zgodi čez noč. Ne smete pozabiti, da gre manifestacija z roko v roki z ljubeznijo, ki jo občutite do samih sebe. Zato bodite pozorni, da si boste vsak dan povedali, da si ljubezen zaslužite in da ste vredni partnerja, ki vas bo spoštoval in cenil.
Vsakodnevno si ponavlajjte tudi afirmacije, kot so: “Na ljubezen sem pripravljen.” in “Odprl bom svoje srce.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!