fbpx

5 modelov ženskih hlač, ki jih bomo nosile v letu 2023

Foto: zara
Zadnjič posodobljeno: :

Ko govorimo o najljubših kosih garderobe, so hlače zagotovo eden izmed njih. Naj bo poletje ali zima, vsestranske hlače vedno ostanejo v naših omarah, njihova prilagodljivost vsakemu stilu pa nam omogoča, da jih nosimo v vseh kombinacijah. Glede na kroj in dizajn lahko hlače nosite ob prav vsaki priložnosti, pa naj bo to ležeren izlet v mesto ali oprava za v službo.

To so modeli ženskih hlač, ki so modni v letu 2023.

1. Široke hlače s tankimi črtami

Črte bodo velik trend v prihodnjih mesecih. Če se odločite za model hlač s tankimi črtami, ne boste zgrešili, trgovine pa imajo v ponudbi tudi črtaste kostime, ki izgledajo fantastično.

Foto: zara
Foto: Mango

2. Prevelike hlače

Oversized modeli hlač so priljubljeni že nekaj časa, njihova priljubljenost pa bo v letu 2023 le še rasla. Če niste prepričani, kako kombinirati te hlače, lahko njihov volumen ublažite z oprijetim zgornjim delom.

Foto: Mango
Foto: Mango

3. Krojene crop hlače

To ni toliko trend, ampak modna klasika, nepogrešljiv kos v marsikateri garderobi. Torej, če jih še nimate, nadgradite svojo garderobo s fino krojenimi hlačami in ne boste zgrešili.

Foto. Massimo Dutti
Foto: Reserved
Foto: Zara
Foto: Zara

4. Cargo hlače

Priljubljenost cargo hlač se nadaljuje. Nosili se bodo enobarvn modeli ki bodo odličen dodatek k vsaki garderobi. Gre za hlače, okrašene s prevelikimi žepi na stegnih, ki so bile zelo popularne v poznih 90.

Foto: Zara
Foto: Zara
Foto:Zara

5. Usnjene hlače

Hlače iz imitacije usnja so bile v zadnjih letih eden izmed najbolj vročih modnih kosov. Umetno usnje pa bo velik modni hit tudi letos. Usnjene hlače so to sezono velik trend, še posebej dobro pa izgledajo v kombinaciji s oversized pleteninami, srajcami, topi.

Foto: Zara
Foto: Zara

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.