fbpx

5 sanjskih nastanitev z lastnim notranjim bazenom… kar v sobi!

Foto: booking.com

Nič se ne more primerjati z občutkom, ko iz lastne postelje zakorakamo naravnost v bazen. Ja, prav ste slišali, bazen! Pobrskali smo za nekaj luksuznimi nastanitvami, ki omogočajo prav to, prvovrstno razvajanje.

Med iskanjem tiste prave počitniške nastanitve pogosto iščemo takšne z bazenom. Zunanjim hotelskim bazenom, v katerem se lahko ohladimo v vročih poletnih mesecih. Pri tem pa sploh nismo pomislili, da lahko najdemo tudi nastanitve, ki obljubljajo zaseben bazen, dostopen naravnost iz sobe. Preverite ta luksuz!

Pollicastro Boutique Hotel, Italija

V Pollicastro Boutique Hotel goste v Deluxe King sobi čaka prav posebno presenečenje, neverjeten bazen umeščen v podzemno jamo. V sobi je urejen prostor s kaminom, kjer se lahko sproščate in razvajate, nato pa se sprehodite do stopnic, po katerih se spustite v prijetno osvežilno vodo. Hotel se nahaja v italijanskem mestu Lecce, v palači iz 16. stoletja.

 

Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort, Grčija

Prekrasna suita v hotelu Mykonos Blu, Grecotel Boutique Resort ponuja veličasten bazen s pogledom na Egejsko morje. Pravi naslov za vse zaprisežene heidoniste! Prednja stena suite je povsem zastekljena zato omogoča veličastne razglede na okoliško pokrajino in morski horizont. Nastanitev je umeščena v tradicionalno kikladsko arhitekturo, zaradi česar je resnično nekaj posebnega.

Emirates One&Only Wolgan Valley, Avstralija

Tudi v deželi tam spodaj se lahko pohvalijo z dih jemajočo namestitvijo, ki omogoča, da kar iz tople postelje skočite naravnost v bazen. Emirates One&Only Wolgan Valley se nahaja v osrčju gorovja Blue Mountains, obdaja pa jo dih jemajoča neokrnjena narava. Nastanitev slovi po svoji trajnostno naravnani filozofiji pa tudi prekrasnem sedem metrov dolgem bazenu, ki se nahaja v Villi.

Argos in Cappadocia, Turčija

V srcu Kapadokije, v nekdanjem samostanu, se nahaja luksuzni hotel z elegantnimi sobami Argos. Poleg sob vklesanih v kamen in antičnega pohištva, se nekatere hotelske suite lahko pohvalijo tudi z lastnim notranjim bazenom. Prava paša za oči je tudi več stoletij star tunel pod hotelom ali pa prekrasne pogled na okoliško Pigeon Valley.

Grand Lexis Port Dickson, Malezija

Le lučaj stran od priljubljene plaže Tanjung Gemok Beach stoji eleganten hotel Grand Lexis Port Dickson, ki se lahko pohvali z vrsto obvodnih vil s privatnimi bazeni. Obdajajo jih lično urejeni in negovani vrtovi, najbolj neverjetne pa so vile v prvi vrsti, z razgledom na ocean.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!