6 presenetljivih stvari, ki vzburijo vsakega moškega

Foto: IG couplegoals
Zadnjič posodobljeno: :

Nekatere od naštetih se vam morda zdijo absurdne, toda velika skupina anketiranih moških je to potrdila.

Če ste mislili, da moške vzburjajo samo spolne stvari in deli telesa, se motite. Tako kot ženske, tudi moški spolno vzburjenje povezujejo z neseksualnimi predmeti, pojavi in podobnim.

Katere stvari torej vzburjajo moške?

Parfum

Vonj ima pri spolnem vzburjenju pomembno vlogo. Tako moški kot ženske določen parfum pogosto povežejo z osebo in se vzburijo takoj, ko ga zavonjajo.

Pesem

Nekatere pesmi so dobesedno pobudniki igranja med rjuhami in kako jih potem ne bi povezali z vzburjenjem, če nas spomnijo na odlično preživet čas?

Rdeča barva

Znano je, da je rdeča barva strasti in ljubezni, pa tudi takojšnje sredstvo za vzburjenje partnerja. Če torej iščete seksi spodnje perilo, obvezno izberite komplet v rdeči barvi.

Čista in dišeča posteljnina

Tako, kot čista in dišeča posteljnina sprošča, tako tudi vabi k igricam med rjuhami!

Njegova srajca na vas

Za moškega je prav seksi, da vidi svojo srajco, ki je na vašem golem telesu neprevidno zapeta. To ga bo takoj spodbudilo k temu, da vam jo sleče.

Strah

Naj se še tako čudno sliši, veliko moških vzburjajo neznane situacije, v katerih hkrati občutijo strah in naval adrenalina.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske bodo marsikaj potrpele: 5 znakov, da ste v strupeni zvezi, iz katere morate čim prej!