Foto: IG @couples4lovers

6 stavkov, ki jih od noro zaljubljenega moškega ne boš slišala – je ob tebi manipulator?

Prepoznaj razliko med manipulatorjem in moškim, ki je resnično zaljubljen

Zaljubljen moški pogosto govori smešne in čudne reči. A od moškega, ki je resnično in iskreno zaljubljen, verjetno nikoli ne boš slišala naslednjih besednih zvez.

1. “Lepa si, a imaš pomanjkljivosti.”

Zaljubljen moški bo imel svojo izbranko rad tudi z napakami. Če jih izpostavi in jih pogosto omenja, pomeni, da vas ne ljubi dovolj, da bi bila ljubezen močnejša od tistega, kar ga jezi.

2. “Boljšega od mene ne boš našla.”

To je klasika. Moški, ki je pripravljen to povedati, ima previsoko mnenje o sebi ali prenizko o svoji izbranki. V obeh primerih to ni nič dobrega.

3. “Lahko dobim katero koli hočem.”

Klasična fraza, ki jih uporabljajo egoisti, narcise in manipulatorji. Pri besedah so najmočnejši. S takšnimi izjavami pokažejo, da ne čutijo dovolj spoštovanja in ljubezni.

“Boljšega od mene ne boš našla.”
Foto: Andriyko Podilnyk/Unsplash

4. “Obstajajo boljše od tebe.”

Klasična manipulativna izjava, s katero skuša manipulirati s svojo izbranko. Zaljubljeni moški bo vedno rekel, da ste najboljša od vseh.

5. “Bolje se obleci.”

Oblačenje je stvar osebnega okusa in lastne pravice. Moški lahko ženski svetuje pri oblačenju, nikakor pa ji ne sme narekovati, kaj lahko nosi in česa ne. Če moški komentira, da ste grdi v nečem, kar vam je zelo všeč, je to rdeča zastavica.

6. “Lahko bi se uredila tako kot ona.”

Če moški pogosto omeni, da lahko počnete stvari, kot jih počne druga ženska, npr. si naredite frizuro kot ona, shujšate kot ona, se oblečete kot ona … so stvari jasne – všeč mu je ta “idealna”, druga ženska in verjetno ne boste nikoli, ne glede na to, kaj boste naredili, tako dobri, kot je ona.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ne glede na vse, ti astrološki ljubezenski pari za vedno ostanejo skupaj