7 uporabnih minimalističnih izdelkov za dom

“Netatmo”, Philippe Starck - Termostat prek aplikacije na pametnem telefonu omogoča upravljanje z gretjem v vašem domu.

Odkrijte nabor stvaritev v minimalističnem stilu, ki v sebi skrivajo premišljeno uporabnost.

“Mirror 2.0”, Robert Grynkofki - Ogledalo, ki ni navadno ogledalo. Z glasovnim upravljanjem in prepoznavo obraza predvaja vašo najljubšo glasbo, filme, e-knjigo in najnovejše novice.
“Mirror 2.0”, Robert Grynkofki – Ogledalo, ki ni navadno ogledalo. Z glasovnim upravljanjem in prepoznavo obraza predvaja vašo najljubšo glasbo, filme, e-knjigo in najnovejše novice.

 

“Tokyo table”, Loïc Bard  - Preprosta estetika z diskretnim predalčkom, odličnim za shranjevanje knjig, revij ali prenosnih naprav.
“Tokyo table”, Loïc Bard
– Preprosta estetika z diskretnim predalčkom, odličnim za shranjevanje knjig, revij ali prenosnih naprav.

 

“Netatmo”, Philippe Starck - Termostat prek aplikacije na pametnem telefonu omogoča upravljanje z gretjem v vašem domu.
“Netatmo”, Philippe Starck – Termostat prek aplikacije na pametnem telefonu omogoča upravljanje z gretjem v vašem domu.

 

“Piove”, Carlo Contin -  Preprosta držala za dežnike na steni ostajajo skorajda neopazna, v deževnem vremenu pa odlično služijo svojemu namenu.
“Piove”, Carlo Contin – Preprosta držala za dežnike na steni ostajajo skorajda neopazna, v deževnem vremenu pa odlično služijo svojemu namenu.

 

“Conflux”, Teknion - Energetsko učinkovita namizna svetilka iz okolju prijaznih snovi poleg prilagodljivosti višine in intenzivnosti svetenja omogoča tudi polnjenje mobilnega telefona prek brezžične “Powermat” podlage in USB vhoda.
“Conflux”, Teknion –
Energetsko učinkovita namizna svetilka iz okolju prijaznih snovi poleg prilagodljivosti višine in intenzivnosti svetenja omogoča tudi polnjenje mobilnega telefona prek brezžične “Powermat” podlage in USB vhoda.

 

“Durian”, Dibond - Ravno ploščo iz lahkotne in visokokakovostne mešanice aluminijastega materiala lahko le v nekaj sekundah spremenite v 3D skledo za sadje.
“Durian”, Dibond –
Ravno ploščo iz lahkotne in visokokakovostne mešanice aluminijastega materiala lahko le v nekaj sekundah spremenite v 3D skledo za sadje.

 

“Ouroboros”, Desnahemisfera - Design Slovenski oblikovalski studio prinaša edinstveno kurišče, ki nudi jekleno trajnost in hkrati ustvarja osupljiv ambient igre senc.
“Ouroboros”, Desnahemisfera Design – Slovenski oblikovalski studio prinaša edinstveno kurišče, ki nudi jekleno trajnost in hkrati ustvarja osupljiv ambient igre senc.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA je naredila manjšo trajnostno hiško s 17 kvadrati, ki je videti fantastično!