fbpx
Foto: IG @zanimljive_dvehiljadite

7 zvezdniških parov, ki so s spolnostjo čakali do svoje prve poročne noči

Zadnjič posodobljeno: :

Spolni odnosi so za nekatere slavne pare izjemno pomembno dejanje, zato so z njimi čakali vse do svoje prve poročne noči oziroma dokler si niso izmenjali poročnih zaobljub in poročnih prstanov.

Preverite, katerih sedem slavnih parov je s svojo ljubeznijo v njeni najstrastnejši obliki čakalo do prve poročne noči.

Adriana Lima in Marko Jarić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 2000+ (@zanimljive_dvehiljadite)


“Spolnost je namenjena zakonu,” je leta 2006 v intervjuju za GQ odkrito priznala Adriana Lima. Pojasnila je, da morajo njeni partnerji to odločitev spoštovati. “Če ni spoštovanja, to pomeni, da si me v resnici ne želijo,” je dodala slavna Brazilka.

Takrat je hodila s srbskim košarkarjem Markom Jaričem, s katerim se je poročila leta 2009. Z zvezdnikom lige NBA ima dve hčerki – danes 11-letno Valentino in 8-letno Sienno. Leta 2016 sta se Adriana in Marko ločila.

Ciara in Russell Wilson

Ameriška pevka Ciara in nogometaš Russell Wilson sta si obljubila, da bosta abstinirala od spolnosti vse do poroke. “Ko se osredotočiš na prijateljstvo, menim, da imaš priložnost zgraditi trdne temelje za kakovostno zvezo,” je razkrila Ciara, ki je usodni da ljubljenemu Russellu dahnila julija 2016.

Ciara je konec aprila 2017 rodila prvo hčerko Sienno, lani pa sina Wina Harrisona. Iz prejšnje zveze z reperjem Futurejem ima danes 6-letnega sina Futura Zahirja.

Jessica Simpson in Nick Lachey

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dreamsthatglitter00

“Devištvo je lahko kul in seksi,” je leta 2000 za revijo People dejala ameriška pevka in igralka Jessica Simpson. Takrat je hodila s pevcem in voditeljem Nickom Lacheyjem, ki je priznal, da ni vedno lahko biti v celibatu, vendar spoštuje njeno odločitev, da počaka do njune prve poročne noči.

Jessica in Nick sta oktobra 2002 na tradicionalni krščanski slovesnosti izrekla usodni da. A kljub veliki ljubezni je njuna sreča zbledela štiri leta kasneje, ko sta vložila zahtevo za ločitev.

Miranda Kerr in Even Spiegel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Avstralska manekenka in ustanovitelj Snapchata sta si obljubila, da do poroke ne bosta imela spolnih odnosov. “Pred poroko nič. Even je zelo tradicionalen moški. Ne smeva, čakava,” je za London Times razkrila Miranda Kerr.

Kmalu zatem, kot sta se poročila, sta maja 2017 objavila, da pričakujeta prvega otroka. Danes imata skupaj dva sinova, Miranda Kerr pa ima iz prejšnjega zakona z igralcem Orlandom Bloomom sina Flynna.

Tina Fey in Jeff Richmond

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

“Nisem se mogla odreči svoji nedolžnosti. Držala sem se starih dobrih krščanskih vrednot,” je Tina Fey priznala televizijskemu voditelju Davidu Lettermanu v njegovi nekoč priljubljeni oddaji.

Komičarka in igralka je razkrila, da je nedolžnost izgubila šele potem, ko je spoznala skladatelja Jeffa Richmonda, s katerim je še vedno poročena in ima dve hčerki: 15-letno Alice in 9-letno Penelope.

Lisa Kudrow in Michael Stern

“Ne vem, če bi me lahko označili za zadržano. Od spolnosti sem abstinirala, ker sem si želela zaslužiti moškega, o katerem sem sanjala,” je o svoji deviškosti priznala slavna komičarka in igralka Lisa Kudrow. Leta 1995, ko je imela 31 let, se je poročila s šest let starejšim Michaelom Sternom in še danes sta poročena. S 26 leti zakona veljata za rekorderja v Hollywoodu.

“Ko sva se z Michaelom poročila, sva vedela, da si ne obljubljava večne ljubezni, ker je nihče ne more obljubiti. Namesto tega sva si obljubila, da bova delala na morebitnih zakonskih težavah, ki se bodo pojavile,” je še dodala Lisa.

Meagan Good in DeVon Franklin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DeVon Franklin (@devonfranklin)

Igralka in filmski producent sta bila tako predana ideji čakanja s spolnimi odnosi do poroke, da sta o tem napisala knjigo z naslovom The Wait: A Powerful Practice for Finding the Love of Your Life and the Life You Love.

“Moški so lahko disciplinirani tudi v svojem spolnem življenju. Ne obstaja nič, kar moški ne more storiti,” je v knjigi razložil DeVon Franklin.

Zadnja posodobitev 2022-05-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!