8. junija po brezplačne zobozdravstvene storitve in nevidni zobni aparat Invisalign

Zadnjič posodobljeno: :

Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika bo v soboto, 8. junija organizirala Dan odprtih vrat. V tem okviru bodo občanom brezplačno ponudili nekatere zobozdravstvene storitve, ki se sicer izvajajo samoplačniško.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Gubčeva cesta 41a, Trebnje

Vstopnina

Termin je treba rezervirati (t: 07 / 30 444 77, e: info@ZoboEstetika.si).

Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika bo tako ponudila brezplačne ortodontske preglede. Izvajala jih bo dr. Karmen Verhovec, ki sodi med najbolj uveljavljene specialiste za ortodontsko zdravljenje s sistemi nevidnih snemljivih zobnih aparatov Invisalign. Prav tako bodo izvajali brezplačno intraoralno skeniranje zob. Digitalno skeniranje zob predstavlja vrhunski tehnološki dosežek, ki vse bolj izpodriva klasične zobne odtise. Ob Dnevu odprtih vrat bodo ponudili tudi brezplačno rentgensko slikanje ortopana in telerentgena zob. V ZoboEstetiki ga izvajajo z novim digitalnim RTG aparatom (minimalno sevanje).

Rentgensko slikanje z digitalnim rentgenskim aparatom – dobra diagnostika je temelj uspešnega zdravljenja.
Rentgensko slikanje z digitalnim rentgenskim aparatom – dobra diagnostika je temelj uspešnega zdravljenja.

Obiskovalci, ki se bodo na Dnevu odprtih vrat odločili za ortodontsko zdravljenje s sistemom nevidnih snemljivih zobnih opornic Invisalign, bodo deležni 15 % popusta na celotno zdravljenje. Ortodontsko zdravljenje z Invisalign sistemom ima vrsto prednosti pred klasičnim zdravljenjem. Poleg snemljivosti in komaj opaznih zobnih opornic sistem ne vključuje nobenih kovinskih žic in nosilcev, je nemoteč, omogoča hitrejše ravnanje zob, zahteva manj obiskov ortodonta, pomembna prednost pa je tudi to, da lahko pacient v naprej, še pred pričetkom zdravljenja, vidi 3D-prikaz končnega stanja zdravljenih zob.

Število razpoložljivih terminov za Dan odprtih vrat je omejeno, zato je treba termin rezervirati (t: 07 / 30 444 77, e: info@ZoboEstetika.si).

Dodatne Informacije

Več informacij:
zoboestetika.si

Vsebino omogoča Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šiška “Open” 2020: četrti dan urbanega dogajanja in glasbe bo!